nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Dostlar merhaba bir yazılım için bu uygulamayı kurdum ancak uygulamayı sildiğim halde mikrofonumdan ses gelmiyor, yardımcı olur musunuz? Razer Seiren Mini. Son düzenleme: 17 Mayıs 2024
Dostlar merhaba bir yazılım için bu uygulamayı kurdum ancak uygulamayı sildiğim halde mikrofonumdan ses gelmiyor, yardımcı olur musunuz? Razer Seiren Mini.
Çözüm nrywq4 26 Temmuz 2024 Uygulamayı sildim ses aygıtlarından mikrofonu devre dışı bırakmış onu açtım bir de mikrofonun sesini sıfırlamış benim bunları yapınca çözüldü.
Uygulamayı sildim ses aygıtlarından mikrofonu devre dışı bırakmış onu açtım bir de mikrofonun sesini sıfırlamış benim bunları yapınca çözüldü.
BySeyit Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 Sorunun çözümünü bulan var mı aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum Artı 0 Eksi
KS KS nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Uygulamayı sildim ses aygıtlarından mikrofonu devre dışı bırakmış onu açtım bir de mikrofonun sesini sıfırlamış benim bunları yapınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamayı sildim ses aygıtlarından mikrofonu devre dışı bırakmış onu açtım bir de mikrofonun sesini sıfırlamış benim bunları yapınca çözüldü.