ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Kali Linux kullanıyorum şu anda bu işletim sistemini silmeden nasıl Windows 11 yüklerim bilgisayarıma? Adım adıma söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Arkadaşlar Kali Linux kullanıyorum şu anda bu işletim sistemini silmeden nasıl Windows 11 yüklerim bilgisayarıma? Adım adıma söyleyebilir misiniz?
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 8 Aralık 2023 #2 Yol göstermesi açısından birkaç link bıraktım. Hepsini tamamen incelemeden herhangi bir işlem yapmanızı önermiyorum. How to create a dual-boot setup on Windows 11 Here's everything you need to know to create a dual-boot setup on Windows 11. www.windowscentral.com How to dual-boot Windows 11 and Linux on your PC If you want to use Windows 11 and Linux on the same computer, the best option may be to dual boot. Here's how to set up your PC for it. www.xda-developers.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yol göstermesi açısından birkaç link bıraktım. Hepsini tamamen incelemeden herhangi bir işlem yapmanızı önermiyorum. How to create a dual-boot setup on Windows 11 Here's everything you need to know to create a dual-boot setup on Windows 11. www.windowscentral.com How to dual-boot Windows 11 and Linux on your PC If you want to use Windows 11 and Linux on the same computer, the best option may be to dual boot. Here's how to set up your PC for it. www.xda-developers.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Queshen dedi: Yol göstermesi açısından birkaç link bıraktım. Hepsini tamamen incelemeden herhangi bir işlem yapmanızı önermiyorum. How to create a dual-boot setup on Windows 11 Here's everything you need to know to create a dual-boot setup on Windows 11. www.windowscentral.com How to dual-boot Windows 11 and Linux on your PC If you want to use Windows 11 and Linux on the same computer, the best option may be to dual boot. Here's how to set up your PC for it. www.xda-developers.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar Windows kullanırken Linux için yapılmış ama ben Linux kullanıyorum şu anda ve ayrı format için diski ayıramıyorum
Queshen dedi: Yol göstermesi açısından birkaç link bıraktım. Hepsini tamamen incelemeden herhangi bir işlem yapmanızı önermiyorum. How to create a dual-boot setup on Windows 11 Here's everything you need to know to create a dual-boot setup on Windows 11. www.windowscentral.com How to dual-boot Windows 11 and Linux on your PC If you want to use Windows 11 and Linux on the same computer, the best option may be to dual boot. Here's how to set up your PC for it. www.xda-developers.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar Windows kullanırken Linux için yapılmış ama ben Linux kullanıyorum şu anda ve ayrı format için diski ayıramıyorum
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 8 Aralık 2023 #4 ALPHA_WOLF dedi: Hocam bunlar Windows kullanırken Linux için yapılmış ama ben Linux kullanıyorum şu anda ve ayrı format için diski ayıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'u Main OS olarak mı çalıştırıyorsunuz?
ALPHA_WOLF dedi: Hocam bunlar Windows kullanırken Linux için yapılmış ama ben Linux kullanıyorum şu anda ve ayrı format için diski ayıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'u Main OS olarak mı çalıştırıyorsunuz?