Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.881 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:21 #1 Bir çok kullanıcının Windows 11 ve NVIDIA sürücülerinde sorun yaşadığını görüyorum, siz herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yeni güncellemeleri yüklemeli miyiz?
Bir çok kullanıcının Windows 11 ve NVIDIA sürücülerinde sorun yaşadığını görüyorum, siz herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yeni güncellemeleri yüklemeli miyiz?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.348 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 10:22 #2 Spotify açınca görüntüm bozulnaya başladı benim. Onun dışında bir şey yok.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.881 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:24 #3 Katy Perry dedi: Spotify açınca görüntüm bozulnaya başladı benim. Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 güncellemesi yüzünden mi ekran kartı mı?
Katy Perry dedi: Spotify açınca görüntüm bozulnaya başladı benim. Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 güncellemesi yüzünden mi ekran kartı mı?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.348 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 10:35 #4 Lava Catopuma dedi: Windows 11 güncellemesi yüzünden mi ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen NVIDIA kaynaklı.
Lava Catopuma dedi: Windows 11 güncellemesi yüzünden mi ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen NVIDIA kaynaklı.
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 338 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek Bugün 11:49 #5 CS oynarken ara sıra drop girmeye başladı bana da. Güncelleme kaynaklı mı bilmiyorum.