Çözüldü Windows 11 version 24H2 sürüm güncellemesi başarısız oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aaslmetnrvr

Decapat
Daha fazla  
RAM
24 GB DDR5
Ekran kartı
3050 4GB
Anakart
ASUS
İşlemci
R5 7535HS
Windows 11 version 24H2 10 toplu güncelleştirmesi (KB5044284) sürümünü kuramıyorum. İndiriyor ama kurmuyor başarısız oldu diyor. Disk temizleme aracından Update dosyalarını da silemiyorum, silinmiyorlar. Resident Evil 4 oyununu açmaya çalışıyorum direkt hata bile vermeden açılmıyor. Windows Update ile alakalı olabileceğini düşündüm her yerde öyle yazılmış. Sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

C sürücüsü üzerinden Disk Temizleme-Sistem Dosyalarını Temizle menüsünden artık dosyaları temizlemeyi denediniz mi?
Hocam yazdım zaten disk temizleme bi işe yaramıyor.
Sorun sıfırdan Windows kurulumu ile çözülüyormuş.

Hocam tekrar kurulum yaparsam dosyalarım gider mi? Yurtta kalıyorum oyunları tekrar indiremem

Çözüm
Windows 11 version 24H2 10 toplu güncelleştirmesi (KB5044284) sürümünü kuramıyorum. İndiriyor ama kurmuyor başarısız oldu diyor. Disk temizleme aracından Update dosyalarını da silemiyorum, silinmiyorlar. Resident Evil 4 oyununu açmaya çalışıyorum direkt hata bile vermeden açılmıyor. Windows Update ile alakalı olabileceğini düşündüm her yerde öyle yazılmış. Sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
reis bende de aynı sorun var 3 gündür uğraşıyorum düzelmiyor %6 da kalıyor sonra hata veriyor baştan indiriyorum sonra yine aynı hatayı alıyorum ruhum daraldı artık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı