Rehber Windows 11 Video Kaydı Uygulaması

Bu özellik yakında güncelleme olarak yayımlanacak mı? Yani Windows Update üzerinden yayımlanacak mı? Bazı kişiler için üçüncü parti uygulamalara gerek kalmayacak gibi gözüküyor.

Kurmak için bunu yapmak yeterli olmalı ama başarısız oldum nedense. Bakıyorum.

Güncelleme: Önce bunu kurun:

Teşekkürler @YavuzKyr

• Dosyayı C:\ kök dizine kopyalayın.
  • Yönetici olarak Termainal'i açın.
  • Şu komutu girin:
    Kod:
    add-appxpackage -Path "C:\Microsoft_ScreenSketch_2022_2211_35_0_neutral_8wekyb3d8bbwe_Msixbundle"
Mutlu son:

Son düzenleme:
add-appxpackage : Cannot find path 'C:\WINDOWS\system32\Microsoft_ScreenSketch_2022_2211_35_0_neutral_8wekyb3d8bbwe_Msi xbundle' because it does not exist. At line:1 char:1 + add-appxpackage -Path ".\Microsoft_ScreenSketch_2022_2211_35_0_neutra ... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (C:\WINDOWS\syst...bbwe_Msixbundle:String) [Add-AppxPackage], ItemNotFou ndException + FullyQualifiedErrorId : PathNotFound,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.AddAppxPackageCommand

Hata bu. Sizce sebebi nedir?

Kodu güncelledim. Başına C: eklenecek.

Bu özellik yakında güncelleme olarak yayımlanacak mı? Yani Windows Update üzerinden yayımlanacak mı? Bazı kişiler için üçüncü parti uygulamalara gerek kalmayacak gibi gözüküyor.
Evet, gelecek ama ne zaman bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…