Hoogan Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Windows kurarken SSD'yi görmüyor. Çözümünü araştırdım VMD'yi kapa dediler BIOS'tan girdim VMD'yi kapayamıyorum. İzin vermiyor PC bilen birisi yazsin.
Windows kurarken SSD'yi görmüyor. Çözümünü araştırdım VMD'yi kapa dediler BIOS'tan girdim VMD'yi kapayamıyorum. İzin vermiyor PC bilen birisi yazsin.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #2 Hoogan dedi: Windows kurarken SSD'yi görmüyor. Çözümünü araştırdım VMD'yi kapa dediler BIOS'tan girdim VMD'yi kapayamıyorum. İzin vermiyor PC bilen birisi yazsin. Genişletmek için tıkla... Boot kısmında CSM açıksa kapatın ardından VMD'yi tekrar kapatmayı deneyin.
Hoogan dedi: Windows kurarken SSD'yi görmüyor. Çözümünü araştırdım VMD'yi kapa dediler BIOS'tan girdim VMD'yi kapayamıyorum. İzin vermiyor PC bilen birisi yazsin. Genişletmek için tıkla... Boot kısmında CSM açıksa kapatın ardından VMD'yi tekrar kapatmayı deneyin.