Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Windows 11 orijinal olan mi, atlas OS Windows 10 mu, atlas OS açık kaynak.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ocak 2023 #2 Atlas OS acik kaynak dedikleri yaptiklari degisiklikler, scriptler vesaire. Kendisi acik kaynak degil modlu Windows.
Atlas OS acik kaynak dedikleri yaptiklari degisiklikler, scriptler vesaire. Kendisi acik kaynak degil modlu Windows.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Boranity dedi: Atlas OS acik kaynak dedikleri yaptiklari degisiklikler, scriptler vesaire. Kendisi acik kaynak degil modlu Windows. Genişletmek için tıkla... Evet bende onu demeye çalıştım. Sonuç?
Boranity dedi: Atlas OS acik kaynak dedikleri yaptiklari degisiklikler, scriptler vesaire. Kendisi acik kaynak degil modlu Windows. Genişletmek için tıkla... Evet bende onu demeye çalıştım. Sonuç?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Ocak 2023 #4 Performans olarak soruyorsanız atlas os. NTLite ile iso yu incelerken sistem açılışında yaptığı ayarların dosyalarını buldum. Hızlıca gözden geçirdim virüs tarzı bir şey de görmedim.
Performans olarak soruyorsanız atlas os. NTLite ile iso yu incelerken sistem açılışında yaptığı ayarların dosyalarını buldum. Hızlıca gözden geçirdim virüs tarzı bir şey de görmedim.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ocak 2023 #5 Demorlius dedi: Evet bende onu demeye çalıştım. Sonuç? Genişletmek için tıkla... Belli oluyor hocam.