Windows 11 vs Windows 10

Net bir şekilde Windows 11. Kesinlikle daha hafif ve genel performansa bakıldığında daha stabil. Şu an belki 2 3 oyunda birkaç FPS düşük veriyor olabilir. Bunlar da zaten yakında düzeltilir. Fakat genel performansı kesinlikle daha iyi, özellikle düşük sistemlerde performans artışını net bir şekilde gözlemleyebiliyorsunuz. Çok memnunum.

Stabil değilmiş, o değilmiş, şu değilmiş. Yahu indir Windows 11'i keyfine bak. Hiçbir sıkıntısı yok. Ha ama öyle ufak tefek şeylere takıntılıysanız bilemem.

Öyle olmuyor işte ben Windows 11 22H2 çıkar çıkmaz kurdum birçok problemlerle karşılaştım.

Öyle olmuyor işte ben Windows 11 22H2 çıkar çıkmaz kurdum birçok problemlerle karşılaştım.

Ben Beta sürümünden beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

8. + nesil bilgisayarlarda her açıdan 11 kullanmalısın. Aradığın bütün cevaplar için 11.

Konunun açılmasından yüklü bir zaman geçmiş hepinizin görüşleri oturmuştur diye düşünüyorum.
Sistemim:
B45m S2H anakart.
R5 5600X işlemci.
RTX 3070.
8x2 16g 3200MHz RAM.
Nedir düşünceniz, bu sisteme ne kursam oyunlarda daha çok verim alırım modlu sistemlerden örneklerde verebilirsiniz atlas OS veya Ghost Spectre gibi.

Geri nasıl dönülüyor

Yaklaşık 1 aydır Windows 11 deyim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet akıcı fps olarakta Windows 10 a göre bi tık daha fazla fps alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…