Windows 11 vs Windows 10

Ben 4GB Ram 256GB SSS Intel I5 laptopta kullanıyordum W11'i sorunsuz çalışıyordu. 2021'den beri W11 kullanıyorum. İlk çıktığındaki hataları düzeldi.

Windows 11de valorant oynayacaksan BIOS ayarı yapman lazım.
Neden BIOS ayarı gerekiyor?

Ben 4GB Ram 256GB SSS Intel I5 laptopta kullanıyordum W11'i sorunsuz çalışıyordu. 2021'den beri W11 kullanıyorum. İlk çıktığındaki hataları düzeldi.

Neden?
Valla kardeşimde W11 vardı beraber valo oynayacaktık vanguard hatası verdi. Sonra Biosa felan girdik ayarı yaptık ama olmadı. Anakartın ne ?

Windows 10'da kalın daha iyi.

Nasıl yapabilirim onu?

Peki arkadaşlar Windows 11'e hiçbir verim silinmeden geçiş yapabilir miyim? Nasıl yaparım?
Ayarlarda güncelleme ekranından veri silinmeden geçersiniz ancak pek tavsiye etmem. En iyisi temiz kurulum ile geçmek.

Valla kardeşimde W11 vardı beraber valo oynayacaktık vanguard hatası verdi. Sonra Biosa felan girdik ayarı yaptık ama olmadı. Anakartın ne ?
Hiç Valorant oynamadım, sonra da PC değiştirdim, anakartı bilmiyorum. Yine laptop kullanıyorum ve yine W11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…