RAM MHz değiştir 90% çözüm.Windows 11 WattMan hatası alıyorum Windows 10 kurarsam düzelir mi diye bir düşüncem var belki ekran kartını daha fazla yoruyordur.
3200MHZ ramlarim var xmp açık bende WatMann hatası alıyoruz kaç mhz'e çekeyim ramlari?RAM MHz değiştir 90% çözüm.
Tek tek denemek lazım ben 3600'den sırayla deneyerek 3200'e kadar çektim hala WattMan hatası alıyordum en sonunda 3166 ya alınca düzeldi.3200MHz RAM'larim var XMP açık bende WattMan hatası alıyoruz kaç MHz'e çekeyim RAM'leri?
Tek tek denemek lazım ben 3600'den sırayla deneyerek 3200'e kadar çektim hala WattMan hatası alıyordum en sonunda 3166 ya alınca düzeldi.
Üstadım bu AMD'nin çıkartmış olduğu sürümlere göre çok fark ediyor ben size 23.1.1 sürümünü öneriyorum biraz önce kurdum aşırı rahatladım sıfır hata alıyorum şu zamana kadar.Hocam XMP kapatınca olmadı tam olarak MHz nasıl düşürüyorum 1 kere yapmıştım ekran gelmedi BIOS sıfırladım sonra.
Üstadım bu AMD'nin çıkartmış olduğu sürümlere göre çok fark ediyor ben size 23.1.1 sürümünü öneriyorum biraz önce kurdum aşırı rahatladım sıfır hata alıyorum şu zamana kadar.
Üstadım bu AMD'nin çıkartmış olduğu sürümlere göre çok fark ediyor ben size 23.1.1 sürümünü öneriyorum biraz önce kurdum aşırı rahatladım sıfır hata alıyorum şu zamana kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.