A ali_huseynov Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 04:00 #1 Windows'u güncellemeyi denedim, Wi-Fi driverini kaldırıp tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman kasa bir süre çalışıyor sonra tekrar böyle oluyor. Dosya Ekleri Screenshot 2025-09-11 045859.png 37,9 KB · Görüntüleme: 4 Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 09:46
Windows'u güncellemeyi denedim, Wi-Fi driverini kaldırıp tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman kasa bir süre çalışıyor sonra tekrar böyle oluyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 13.977 Makaleler 1 Çözümler 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 09:55 #2 Hocam Ağ Sıfırlama yazın Başlat'a. Bir sıfırlayın bakalım restart atın sonra. Düzelecek mi bir bakın.
Hocam Ağ Sıfırlama yazın Başlat'a. Bir sıfırlayın bakalım restart atın sonra. Düzelecek mi bir bakın.
A ali_huseynov Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:15 #3 KafadanKontak dedi: Hocam Ağ Sıfırlama yazın Başlat'a. Bir sıfırlayın bakalım restart atın sonra. Düzelecek mi bir bakın. Genişletmek için tıkla... hocam onuda denedim bir süreliğine düzeliyor sonra yine aynı
KafadanKontak dedi: Hocam Ağ Sıfırlama yazın Başlat'a. Bir sıfırlayın bakalım restart atın sonra. Düzelecek mi bir bakın. Genişletmek için tıkla... hocam onuda denedim bir süreliğine düzeliyor sonra yine aynı