lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 2 gün önce Windows 11 Pro aldım fakat hala Wi-Fi ve uçak modu simgesini bulamiyorum.
Çözüm B B Bozuk Kol 27 Ocak 2024 lia0001 dedi: Ethernet var sadece Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım.
lia0001 dedi: Ethernet var sadece Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #2 lia0001 dedi: 2 gün önce Windows 11 Pro aldım fakat hala Wi-Fi ve uçak modu simgesini bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü yüklü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
lia0001 dedi: 2 gün önce Windows 11 Pro aldım fakat hala Wi-Fi ve uçak modu simgesini bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi sürücüsü yüklü mü?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 27 Ocak 2024 #3 Simgelerin olduğu yere sağ tuş tıklayıp Hızlı ayarları düzenle-> +Ekle Artı 0 Eksi
B Bozuk Kol Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #4 Bilgisayarın Wi-Fi destekli mi? Artı 0 Eksi
KS KS lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #5 emirtanrıverdi dedi: Wi-Fi sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Retoucher dedi: Simgelerin olduğu yere sağ tuş tıklayıp hızlı ayarları düzenle-> +ekle Genişletmek için tıkla... Diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor. Artı 0 Eksi
emirtanrıverdi dedi: Wi-Fi sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Retoucher dedi: Simgelerin olduğu yere sağ tuş tıklayıp hızlı ayarları düzenle-> +ekle Genişletmek için tıkla... Diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor.
B Bozuk Kol Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #6 Bilgisayarın arama çubuğuna ağ bağdaştırıcıları yazıp girer misin? Orada Wi-Fi var mı? Artı 0 Eksi
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 27 Ocak 2024 #7 lia0001 dedi: Hiçbir fikrim yok. Diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ağ bağdaştırıcılarında wifi gözüküyor mu ? Sorun sadece simgelerde gözükmemesi mi yoksa wifi adaptörü driverında mı önce onu netleştirelim. Artı 0 Eksi
lia0001 dedi: Hiçbir fikrim yok. Diyorum fakat hiçbir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ağ bağdaştırıcılarında wifi gözüküyor mu ? Sorun sadece simgelerde gözükmemesi mi yoksa wifi adaptörü driverında mı önce onu netleştirelim.
KS KS lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #8 Bozuk Kol dedi: Bilgisayarın arama çubuğuna ağ bağdaştırıcıları yazıp girer misin? Orada Wi-Fi var mı? Genişletmek için tıkla... Ethernet var sadece Artı 0 Eksi
Bozuk Kol dedi: Bilgisayarın arama çubuğuna ağ bağdaştırıcıları yazıp girer misin? Orada Wi-Fi var mı? Genişletmek için tıkla... Ethernet var sadece
B Bozuk Kol Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #9 lia0001 dedi: Ethernet var sadece Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
lia0001 dedi: Ethernet var sadece Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım.
KS KS lia0001 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #10 Bozuk Kol dedi: O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolasın Bozuk Kol dedi: O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir de uçak moduda gözükmüyor ona yardımcı olabilir miisn Artı 0 Eksi
Bozuk Kol dedi: O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolasın Bozuk Kol dedi: O zaman bilgisayarın Wi-Fi destekli değildir. Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla... Bir de uçak moduda gözükmüyor ona yardımcı olabilir miisn