00Ludi Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx Intel® Core™ i7-14700HX NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım?
Çözüm S S SnowLoad 9 Temmuz 2024 Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle.
Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #2 00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Driverini indir USB ile at. Artı 0 Eksi
00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Driverini indir USB ile at.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 125 9 Temmuz 2024 #3 Cihaz modelini tam söyle Artı 0 Eksi
S SnowLoad Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle.
Tropper Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #5 00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir internete bağlanıp driver kurman gerek. Ethernet kablosuyla ya da telefonundan bağlayıp ındırebılırsın. Artı 0 Eksi
00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir internete bağlanıp driver kurman gerek. Ethernet kablosuyla ya da telefonundan bağlayıp ındırebılırsın.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.962 Makaleler 8 Çözümler 114 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2024 #6 00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablolu bir şekilde internete bağla Windows Update driver indirecektir. Artı 0 Eksi
00Ludi dedi: Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 kurdum fakat Wi-Fi simgesi veya Wi-Fi ile alakalı ayar yok. Belki güncelleştirmeler yapılmadığındandır diye Ethernet bağlantısı ile güncelleştirme yapmak istedim fakat Ethernet de bağlanmıyor. İnternetten bakarak bir sürü çözüm yöntemi denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablolu bir şekilde internete bağla Windows Update driver indirecektir.
KS KS 00Ludi Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx Intel® Core™ i7-14700HX NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 Ther dedi: Cihaz modelini tam söyle. Genişletmek için tıkla... Hp Victus Bilgisayar bu. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 125 9 Temmuz 2024 #8 00Ludi dedi: Hp Victus Bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... https://support.hp.com/tr-tr/drivers/swdetails/victus-by-hp-16.1-inch-gaming-laptop-pc-16-r1000/model/2101982950/swItemId/ob-327319-1?sku=9J234EA https://support.hp.com/tr-tr/drivers/swdetails/victus-by-hp-16.1-inch-gaming-laptop-pc-16-r1000/model/2101982950/swItemId/ob-330583-1?sku=9J234EA Bunları bir cihaza telefona vs indir, daha sonra flaş vs ile yeni cihaza at, kur. Artı 0 Eksi
00Ludi dedi: Hp Victus Bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... https://support.hp.com/tr-tr/drivers/swdetails/victus-by-hp-16.1-inch-gaming-laptop-pc-16-r1000/model/2101982950/swItemId/ob-327319-1?sku=9J234EA https://support.hp.com/tr-tr/drivers/swdetails/victus-by-hp-16.1-inch-gaming-laptop-pc-16-r1000/model/2101982950/swItemId/ob-330583-1?sku=9J234EA Bunları bir cihaza telefona vs indir, daha sonra flaş vs ile yeni cihaza at, kur.
KS KS 00Ludi Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx Intel® Core™ i7-14700HX NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #9 SnowLoad dedi: Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
SnowLoad dedi: Kanka telefonu USB kablosuyla bağla, telefonun internetini aç. Telefon ayarlarına gir USB ile internet aktarımı yaz onu aç ve driverlarini guncelle. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.