atakankarul Femtopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Yaklaşık 2 haftadır Windows 11 kullanıyorum. Güncellemeleri bekledim düzelmedi. Hala widget yükleniyor gözüküyor ama yüklenmiyor. Chats özelligi de ayni şekilde. Ekran kartini devre dışı bıraktım, videolar izledim. Herhangi bir düzelme olmadı.
Yaklaşık 2 haftadır Windows 11 kullanıyorum. Güncellemeleri bekledim düzelmedi. Hala widget yükleniyor gözüküyor ama yüklenmiyor. Chats özelligi de ayni şekilde. Ekran kartini devre dışı bıraktım, videolar izledim. Herhangi bir düzelme olmadı.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #2 Geliştirici sürümleri kararsız olabilir olacak zararlardan da Microsoft sorumlu değildir. Artı 0 Eksi
KS KS atakankarul Femtopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 eflatunsarısı dedi: Geliştirici sürümleri kararsız olabilir olacak zararlardan da Microsoft sorumlu değildir. Genişletmek için tıkla... eflatunsarısı dedi: Geliştirici sürümleri kararsız olabilir olacak zararlardan da Microsoft sorumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Microsoftu sorumlu tutmadım yardım istemek için buraya yazdım Artı 0 Eksi
eflatunsarısı dedi: Geliştirici sürümleri kararsız olabilir olacak zararlardan da Microsoft sorumlu değildir. Genişletmek için tıkla... eflatunsarısı dedi: Geliştirici sürümleri kararsız olabilir olacak zararlardan da Microsoft sorumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Microsoftu sorumlu tutmadım yardım istemek için buraya yazdım