Windows 11 widget haberler engellenmiyor

SerdarSS

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba.
Bu haberleri nasıl yok edebiliriz, hiçbir seçenek çalışmıyor, yayıncıyı gizle bu haberi gizle gibi yapılabilecek her şeyi yapmama rağmen, en nefret ettiğim haberler ne gizleniyor ne de engelleniyor.
Widget kapatmayı istemiyorum sadece bu gıcık haber özelliğinin kapanmasını istiyorum, bilen gören duyan var mı?

Resimdeki gibi sözde bunları engelleme var görünüyor ama asla ve asla engellenmiyorlar. Zorla haber dayatması var, her Widget bir seçenek ile sunulurken, haberleri zorla seçeneksiz sunmaları çok mide bulandırıcı.

Hava durumu olayı hoşuma gittiği için tutuyorum ama bu haber saçmalığı çok can sıkıcı.

Ekran görüntüsü 2022-02-27 024952.png

Son düzenleme:
@Silinen üye Dediğim gibi hocam ben sadece haberlerden kurtulmaya çalışıyorum, Widget sol altta hava durumu gösteriyor bu özelliği seviyorum, kapatırsam hava durumu özelliği ile birlikte kapanmış oluyor.

Sanırım bu durumu kimse kafaya takmıyor, gereksiz yere ram yiyor bu saçma haber servisi.

@MisafirTerliği34 Göz görmese bile arka planda haberler gelmeye devam ediyor ve ram kullanıyor onu yapmıştım bi ara, ama sorunu kökten çözmek en iyisi 😁 yakında msn.com sitesi en çok giriş yapılan siteler arasına girecek bu gidişle, çünkü bizden izin almadan sitelerinden trafik kasıyorlar.

@MisafirTerliği34 Göz görmese bile arka planda haberler gelmeye devam ediyor ve ram kullanıyor onu yapmıştım bi ara, ama sorunu kökten çözmek en iyisi 😁 yakında msn.com sitesi en çok giriş yapılan siteler arasına girecek bu gidişle, çünkü bizden izin almadan sitelerinden trafik kasıyorlar.

Bununla ilgili bir güncelleme gelmeden idare edeceksin. 🙃 Birde görev çubuğunu ortaladım fakat pencere öğesi direkt sol tarafa gidiyor. 😀

Ekran görüntüsü 2022-02-27 035054.png

Onlardan senden çok ben kurtulmayı istiyorum. Sadece kendi eklediğim Widget'lar olsun istiyorum ama Microsoft buna izin vermemekte. Şuan için mümkün değil maalesef. Bir de Widget simgesini hava durumu simgesi yaptılar 2 kat çirkin duruyor şimdi.
Ek olarak RAM kullanımı için görev yöneticisinden "Windows Widgetları" işlemini kapatabilirsin. 100 MB'a yakın RAM yiyordu. Her açılışta yapman gerekmekte.

@MisafirTerliği34 Evet o şekilde oluyor, sırf bunu istiyoruz diye zorla haberlere maruz kalıyoruz olay tam olarak bu 😨

@pedroz_1999 Geri bildirim yaptım az önce, bende aynı şeyi istiyorum. Olması gereken şeyi yapmıyorlar olması gerekeni istiyoruz :D

Evet işte bunlar saçmalık, zorla haber sitesi verileri çektikleri için ram kullanımı yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı