Windows 11 Widgets veya Pencere Öğeleri çalışmıyor

lastarchitect

Hectopat
Merhabalar.

Birkaç gün önce uzun zamandır kullandığım Windows 11 Home'u temiz kurdum. Orjinal lisansa sahibim ve herhangi başka bir problem yaşamıyorum.
Tek sorunum sol alt tarafta bulunan Widget's (Pencere Öğeleri) çalışmıyor ve açılmıyor. Tıklanmıyor bile. Nasıl düzeltebilirim ? Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Esen kalın.

Dosya Ekleri

• ScreenShot.jpg
    ScreenShot.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 544
Görev çubuğuna sağ tıklayın, ardından Taskbar settings'e tıklayın. Bu kısımda Widgets açık mı?

Eğer değilse, Task Manager'e girin, ardından Windows Widgets hizmetini bulup sağ tıklayın ve End task seçeneğine tıklayın. Ardından bir daha Widgets'ı açın.

Eğer bu da sorunu çözmezse, Microsoft hesabı ile giriş yapmayı deneyin ve Microsoft Edge WebView2 indirin.

Microsoft Edge WebView2'yi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Görev çubuğuna sağ tıklayın, ardından Taskbar settings'e tıklayın. Bu kısımda Widgets açık mı?

Eğer değilse, Task Manager'e girin, ardından Windows Widgets hizmetini bulup sağ tıklayın ve End task seçeneğine tıklayın. Ardından bir daha Widgets'ı açın.

Eğer bu da sorunu çözmezse, Microsoft hesabı ile giriş yapmayı deneyin ve Microsoft Edge WebView2 indirin.

Microsoft Edge WebView2'yi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet Taskbar Settings'de Pencere Öğeleri açık durumda. Keza yine de Task Manager'de kontrol ettim Windows Widget's diye bir hizmet yok maalesef. Microsoft hesabı ile tam olarak nereden giriş yapmalıyım, yönlendirebilir misiniz ?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet Taskbar Settings'de Pencere Öğeleri açık durumda. Keza yine de Task Manager'de kontrol ettim Windows Widget's diye bir hizmet yok maalesef. Microsoft hesabı ile tam olarak nereden giriş yapmalıyım, yönlendirebilir misiniz ?

Ayarlarda Hesaplar bölümünde olmalı.

Ayrıca Microsoft Edge WebView2 indirebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı