JETT Attopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2021 #11 Esdeath.xyz dedi: Sızan sürüme kuruluyor ama son çıkacak versiyonu destekler mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sızan bence orijinal çunku ISO Çin'de yayıldı Çin'de çoğu oyun geliştiricisi. Microsfta Windows 11 gore yapsınlar diye vermştir ISO yayılmıştır.
Esdeath.xyz dedi: Sızan sürüme kuruluyor ama son çıkacak versiyonu destekler mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sızan bence orijinal çunku ISO Çin'de yayıldı Çin'de çoğu oyun geliştiricisi. Microsfta Windows 11 gore yapsınlar diye vermştir ISO yayılmıştır.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 JETT dedi: Sızan bence orijinal çunku ISO Çin'de yayıldı Çin'de çoğu oyun geliştiricisi. Microsfta Windows 11 gore yapsınlar diye vermştir ISO yayılmıştır. Genişletmek için tıkla... Orijinal ama Windows 10 ile Windows 11 arası bir sürüm olmuş Daha yenilikler gelecek çünkü tanıtıma göre epey fark var. Ve RX 550 4 GB kullanıyorum Windows 10 sürücüsü sıkıntı çıkarmadı. Hatta galiba baştan kendisi kurdu sürücüyü ben kurduğunu anlamadığımdan tekrar kurdum
JETT dedi: Sızan bence orijinal çunku ISO Çin'de yayıldı Çin'de çoğu oyun geliştiricisi. Microsfta Windows 11 gore yapsınlar diye vermştir ISO yayılmıştır. Genişletmek için tıkla... Orijinal ama Windows 10 ile Windows 11 arası bir sürüm olmuş Daha yenilikler gelecek çünkü tanıtıma göre epey fark var. Ve RX 550 4 GB kullanıyorum Windows 10 sürücüsü sıkıntı çıkarmadı. Hatta galiba baştan kendisi kurdu sürücüyü ben kurduğunu anlamadığımdan tekrar kurdum
Mikail Ebrinç Kilopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 739 Çözümler 3 Yer İstanbul/Esenyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB Ram PS5 Slim Galaxy S24 256GB Cobalt Violet Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #13 BeyazXtrail dedi: Arkadaşlar Dell isnpron 15 3593 laptop kullanıyorum ama merak ettiğim bir konu var. Cihazın Windows 11 destekliyor ancak sürücü kurma konusunda biraz korkuyorum. Windows 11'e Windows 10 driveri kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin.
BeyazXtrail dedi: Arkadaşlar Dell isnpron 15 3593 laptop kullanıyorum ama merak ettiğim bir konu var. Cihazın Windows 11 destekliyor ancak sürücü kurma konusunda biraz korkuyorum. Windows 11'e Windows 10 driveri kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin.