frezel Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Merhaba az önce Windows güvenliği bir tehdit bulduğunu söyledi. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapabilirim acaba?
Merhaba az önce Windows güvenliği bir tehdit bulduğunu söyledi. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapabilirim acaba?
muda14 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 İndirebiliyorsanız Malwarebytes veya başka bir antivirüs programı indirerek silmeyi deneyebilirsiniz.
İndirebiliyorsanız Malwarebytes veya başka bir antivirüs programı indirerek silmeyi deneyebilirsiniz.
frezel Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 muda14 dedi: İndirebiliyorsanız Malwarebytes veya başka bir antivirüs programı indirerek silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Avast kuruyorum şu an ama sizin dediğiniz uygulama daha mı iyi?
muda14 dedi: İndirebiliyorsanız Malwarebytes veya başka bir antivirüs programı indirerek silmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Avast kuruyorum şu an ama sizin dediğiniz uygulama daha mı iyi?
muda14 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 frezel dedi: Avast kuruyorum şu an ama sizin dediğiniz uygulama daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Avast hiç kullanmadım ancak Malwarebytes'ın başarılı olduğunu söyleyebilirim.
frezel dedi: Avast kuruyorum şu an ama sizin dediğiniz uygulama daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Avast hiç kullanmadım ancak Malwarebytes'ın başarılı olduğunu söyleyebilirim.
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #5 frezel dedi: Merhaba az önce Windows güvenliği bir tehdit bulduğunu söyledi. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapabilirim acaba? Eki Görüntüle 2463300 Genişletmek için tıkla... Trojan bulaşmış gibi gözüküyor hemen format atmanız gerekiyor kalıcı kurtulmak için.
frezel dedi: Merhaba az önce Windows güvenliği bir tehdit bulduğunu söyledi. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapabilirim acaba? Eki Görüntüle 2463300 Genişletmek için tıkla... Trojan bulaşmış gibi gözüküyor hemen format atmanız gerekiyor kalıcı kurtulmak için.
frezel Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #6 373513 dedi: Trojan bulaşmış gibi gözüküyor hemen format atmanız gerekiyor kalıcı kurtulmak için. Genişletmek için tıkla... Az önce Avast ile tarama yapıp temizledim şu an gözükmüyor trojan ama.
373513 dedi: Trojan bulaşmış gibi gözüküyor hemen format atmanız gerekiyor kalıcı kurtulmak için. Genişletmek için tıkla... Az önce Avast ile tarama yapıp temizledim şu an gözükmüyor trojan ama.
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #7 frezel dedi: Az önce Avast ile tarama yapıp temizledim şu an gözükmüyor trojan ama. Genişletmek için tıkla... Format atmak sağlıklı çözüm olacaktır hocam.
frezel dedi: Az önce Avast ile tarama yapıp temizledim şu an gözükmüyor trojan ama. Genişletmek için tıkla... Format atmak sağlıklı çözüm olacaktır hocam.
frezel Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #8 373513 dedi: Format atmak sağlıklı çözüm olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
373513 dedi: Format atmak sağlıklı çözüm olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #9 frezel dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önlem alın hocam ne olur ne olmaz diye bir bakmışsın 1 hafta sonra kalıntı kalmıştır bir şey kalmıştır sıkıntı çıkarır format atın kökten silin ileride başınız ağırmasın kafanızda kalmasın.
frezel dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önlem alın hocam ne olur ne olmaz diye bir bakmışsın 1 hafta sonra kalıntı kalmıştır bir şey kalmıştır sıkıntı çıkarır format atın kökten silin ileride başınız ağırmasın kafanızda kalmasın.