Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Temmuz 2023 #1 Arama çubuğu çalışmıyor, Windows tuşu çalışmıyor, ayarlar dahi açılmıyor. Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirdiği uygulama yok gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir, kafayı yiyeceğim.
Arama çubuğu çalışmıyor, Windows tuşu çalışmıyor, ayarlar dahi açılmıyor. Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirdiği uygulama yok gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir, kafayı yiyeceğim.
ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Bazıları aşağıdaki komut ile çözmüş. Denemediysen deneyebilirsin. DISM /online /cleanup-image /restorehealth
Bazıları aşağıdaki komut ile çözmüş. Denemediysen deneyebilirsin. DISM /online /cleanup-image /restorehealth
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Temmuz 2023 #3 ayktmr dedi: Bazıları aşağıdaki komut ile çözmüş. Denemediysen deneyebilirsin. DISM /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp çözdüm hocam.
ayktmr dedi: Bazıları aşağıdaki komut ile çözmüş. Denemediysen deneyebilirsin. DISM /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp çözdüm hocam.