Çözüldü Windows 11 Windows Update 0x000000 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

600896

Decapat
13123.png

Arkadaşlar yeni Windows 11 kurdum bilgisayara ve hiçbir şekilde Windows Update'i yapamıyorum, bu şekilde bekliyorum ardından 0x000000 hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
CMD bunu yazar mısınız?
SFC /scannow

Sabah yazdığımda bazı sorunlar bulup düzeltmişti fakat tekrar şimdi yazdım herhangi bir sorun bulamadı.

CMD bunu yazar mısınız?
SFC /scannow

Hocam bütün sıkıntı anlık kopma yaşadığım internetimdeymiş. Bilgisayarı sıfırlayıp kurarken kendi internetime geçtim her şey halloldu meğerse sabahtan beri ekran bile 60 Hz'miş. Yardımların için çok sağ ol sadece internet bağlantısını düzeltmeyle hepsi halloldu.
CMD bunu yazar mısınız?
SFC /scannow

Sabah yazdığımda bazı sorunlar bulup düzeltmişti fakat tekrar şimdi yazdım herhangi bir sorun bulamadı.

CMD bunu yazar mısınız?
SFC /scannow

Hocam bütün sıkıntı anlık kopma yaşadığım internetimdeymiş. Bilgisayarı sıfırlayıp kurarken kendi internetime geçtim her şey halloldu meğerse sabahtan beri ekran bile 60 Hz'miş. Yardımların için çok sağ ol sadece internet bağlantısını düzeltmeyle hepsi halloldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı