Windows 11 Windows Update ilerlemiyor

116232

Kilopat
Merhaba. HP 15 DA2019-NT model bir laptop cihazım var ve Windows 10 kuruluydu. Uzun zamandır açmadığım cihazımı bugün açtım ve 10 dk geçmeden mavi ekran aldım ve onarıma geçti. Sonuç olarak bir daha Windows başlamadı. Temiz kurulumla Windows 11'e geçtim ama format sonrası ilk iş güncellemeleri yaptığımda fotoğrafta göründüğü gibi 2 saati aşkın süredir ilerlememe sıkıntısı mevcut. Sizce bu cihaza ne olmuş olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_0172.jpeg
    208,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu Windows 10 da oldu yeniden başlatttıgımda duzelmişti sende bir dene derim.

Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme bir de buradan deneyin güncellemeleri BIOS'u da güncelleyin fakat bilip bilmeden yapmayın makineyi bir daha açamamasınız.

Bende bu Windows 10 da oldu yeniden başlatttıgımda duzelmişti sende bir dene derim.

Yeniden başlatmayı da denedim ancak “güncelleştirmeler devam ediyor lütfen PC'yi açık bırakın” diyor ve öylece kalıyor. Windows 10'a geri dönmeyi denedim şu an güncelleştirmeleri yapıyor bakalım ne olacak.

Resmi HP® Dizüstü Bilgisayar Sürücüleri ve Yazılımı İndirme bir de buradan deneyin güncellemeleri BIOS'u da güncelleyin fakat bilip bilmeden yapmayın makineyi bir daha açamamasınız.

BIOS güncel o konuda bir sıkıntım yok. Windows 10'a geri döndüm bakalım ne olacak. Gelişmeleri paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    242,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…