Cihazında TPM olmadığı icin W11 desteklemiyor, TPM bypass yöntemleriyle tekrar kurabilirsin.
Hocam regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup buraya girip burada da DWORD(32Bit) anahtarını AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU adıyla açıp değerini 1 yapın, yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatın ve sonra tekrardan deneyin.Cihazımda TPM 2 yok. Bir şekilde Windows 11 kurmuştum ama güncelleme yaparken hata veriyor. Bunu atlatmanın bir yolu var mı?
ShaggyTPMBypass.ps1 kurdum şimdi böyle bi hata verdi.Kurarken bypass kurman lazım.
Dediğiniz zaten varmış hocam.Hocam regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup buraya girip burada da DWORD(32Bit) anahtarını AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU adıyla açıp değerini 1 yapın, yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatın ve sonra tekrardan deneyin.
Hocam peki Setup\LabConfig içinde Bypass ile alakalı şeyler mevcut mu?ShaggyTPMBypass.ps1 kurdum şimdi böyle bi hata verdi.
Dediğiniz zaten varmış hocam.
Setup neresi hocam güncelleme yapıyorum bu arada Windows 11 kurulu zaten.Hocam peki Setup\LabConfig içinde Bypass ile alakalı şeyler mevcut mu?
Regeditteki bölüm hocam uzun olmasın diye kırparak yazdım.Setup neresi hocam güncelleme yapıyorum bu arada Windows 11 kurulu zaten.
Var hocam.Regeditteki bölüm hocam uzun olmasın diye kırparak yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.