WinRAR geliştiricilerine mail attım, nerede bu Windows 11 sağ tık menüsünde WinRAR seçeneği diye, onlar da üstünde çalıştıklarını söylediler. Yakında güncelleme ile gelir. Eski menüye geçmek istemiyorum açıkçası WinRAR için.
Önemli çünkü.WinRAR geliştiricilerine mail attım, nerede bu Windows 11 sağ tık menüsünde WinRAR seçeneği diye, onlar da üstünde çalıştıklarını söylediler. Yakında güncelleme ile gelir. Eski menüye geçmek istemiyorum açıkçası WinRAR için.
WinRAR geliştiricilerine mail attım, nerede bu Windows 11 sağ tık menüsünde WinRAR seçeneği diye, onlar da üstünde çalıştıklarını söylediler. Yakında güncelleme ile gelir. Eski menüye geçmek istemiyorum açıkçası WinRAR için.
Sürekli geliyor:WinRAR'a güncelleme mi geliyormuş![]()
Hocam, siz bunu yaptınız ben de 7-Zip geliştiricilerine ulaşayım bari.WinRAR geliştiricilerine mail attım, nerede bu Windows 11 sağ tık menüsünde WinRAR seçeneği diye, onlar da üstünde çalıştıklarını söylediler. Yakında güncelleme ile gelir. Eski menüye geçmek istemiyorum açıkçası WinRAR için.
Otomatik güncelleme özelliği ve bildirimi yok. Sen kendin indireceksin.Hiç güncelleme bildirimi almıyorum ondan sordum, sanırım kendi kendini güncelliyor arka planda.
7 Zip zaten eklemiş diyorlar seçeneği.Hocam siz bunu yaptınız ben de 7zip geliştiricilerine ulaşayım bari.![]()
Dediğiniz gibi cidden rahatsız ediyor insanı çünkü "Gelişmiş Seçenekler" gibi yerlere girdikten sonra anca RAR arşivleme veya çıkartma işlemlerine erişebiliyoruz. Umarım en yakın bir sürede buna bir çözüm bulabilirler.WinRAR geliştiricilerine mail attım, nerede bu Windows 11 sağ tık menüsünde WinRAR seçeneği diye, onlar da üstünde çalıştıklarını söylediler. Yakında güncelleme ile gelir. Eski menüye geçmek istemiyorum açıkçası WinRAR için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.