Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 WSA yükledim, açınca dosyalar diye bir seçenek var ona tıklıyorum WSA başlatılıyor diyor sonrasında kapanıyor, APK yükleyemiyorum. Stabil sürümü kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
WSA yükledim, açınca dosyalar diye bir seçenek var ona tıklıyorum WSA başlatılıyor diyor sonrasında kapanıyor, APK yükleyemiyorum. Stabil sürümü kullanıyorum.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #2 Eren133 dedi: WSA yükledim, açınca dosyalar diye bir seçenek var ona tıklıyorum WSA başlatılıyor diyor sonrasında kapanıyor, APK yükleyemiyorum. Stabil sürümü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı kontrol edin ve Windows özellikleri aç kapadan sanal makine platformu açık mı kontrol edin.
Eren133 dedi: WSA yükledim, açınca dosyalar diye bir seçenek var ona tıklıyorum WSA başlatılıyor diyor sonrasında kapanıyor, APK yükleyemiyorum. Stabil sürümü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı kontrol edin ve Windows özellikleri aç kapadan sanal makine platformu açık mı kontrol edin.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #3 ByCrypto dedi: Sanallaştırmayı kontrol edin ve Windows özellikleri aç kapadan sanal makine platformu açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hepsi açık zaten yükledim dosyalar seçeneğine tıkladığımda bir süre sonra kapanıyor
ByCrypto dedi: Sanallaştırmayı kontrol edin ve Windows özellikleri aç kapadan sanal makine platformu açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hepsi açık zaten yükledim dosyalar seçeneğine tıkladığımda bir süre sonra kapanıyor
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 Eren133 dedi: Hepsi açık zaten yükledim dosyalar seçeneğine tıkladığımda bir süre sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyr mu yoksa direkt mi kapanıyor.
Eren133 dedi: Hepsi açık zaten yükledim dosyalar seçeneğine tıkladığımda bir süre sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyr mu yoksa direkt mi kapanıyor.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #5 ByCrypto dedi: Herhangi bir hata veriyr mu yoksa direkt mi kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Önce 8 GB RAM uyarısı veriyor sonra tamam diyorum Android alt sistemi başlatılıyor diyor bir süre sonra kapanıyor.
ByCrypto dedi: Herhangi bir hata veriyr mu yoksa direkt mi kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Önce 8 GB RAM uyarısı veriyor sonra tamam diyorum Android alt sistemi başlatılıyor diyor bir süre sonra kapanıyor.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 10 Aralık 2021 #6 Eren133 dedi: Önce 8 GB RAM uyarısı veriyor sonra tamam diyorum Android alt sistemi başlatılıyor diyor bir süre sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var?
Eren133 dedi: Önce 8 GB RAM uyarısı veriyor sonra tamam diyorum Android alt sistemi başlatılıyor diyor bir süre sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var?
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #7 474374 dedi: Kaç GB RAM var? Genişletmek için tıkla... 6 GB stabil kanaldayım ondan olabilir mi?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 10 Aralık 2021 #8 Eren133 dedi: 6 GB stabil kanaldayım ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki RAM'den çalışmıyor. 8 GB ile deneyiniz.
Eren133 dedi: 6 GB stabil kanaldayım ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki RAM'den çalışmıyor. 8 GB ile deneyiniz.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #9 474374 dedi: Belki RAM'den çalışmıyor. 8 GB ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... İlk başta uyarı veriyor 8 GB altı ile performans sorunları olabilir diye RAM'den değildir belki.
474374 dedi: Belki RAM'den çalışmıyor. 8 GB ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... İlk başta uyarı veriyor 8 GB altı ile performans sorunları olabilir diye RAM'den değildir belki.