Windows 11 Xbox oyunlarını açarken Microsoft Store'a atıyor

Makaleler
13
Yer
Ankara
Merhabalar.

2 gün önce bilgisayarımda mükemmel çalışan Xbox ve oyun hizmetleri, bugün ne hikmetse çalışmıyor. Her oyuna girişimde Microsoft Store'a atıyor ve oyunlarımı oynayamıyorum. İşin ilginç yanı yine Windows 11 kullanırken PowerShell komutları ile çok rahat çözmüştüm sorunu, ancak şu an hiçbir işe yarmıyorlar.

Çözümü olan var mı?

İşletim sisteminde başka bir kullanıcı oturumu oluşturup PowerShell komutlarıyla yeniden denemeniz mümkün müdür? Nasıl kısmında teknik bilgi sahibi değilim ancak bir defasında Windows Store'dan hiçbir indirme yapamayıp answers.microsoft.com sayfasına benzer sorunun sorulduğunda verdikleri yönlendirmeler işe yaramadığında bu şekilde yaparak sorunumu çözmüştüm.

İşletim sisteminde başka bir kullanıcı oturumu oluşturup PowerShell komutlarıyla yeniden denemeniz mümkün müdür? Nasıl kısmında teknik bilgi sahibi değilim ancak bir defasında Windows Store'dan hiçbir indirme yapamayıp answers.microsoft.com sayfasına benzer sorunun sorulduğunda verdikleri yönlendirmeler işe yaramadığında bu şekilde yaparak sorunumu çözmüştüm.
Maalesef işe yaramadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı