Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı
answers.microsoft.com
Gezinirken böyle bir haber buldum. Yalan mı cidden?
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı
answers.microsoft.com
Sence? 27 Kasım 2020 tarihinde açılmış bir yazı bu. Windows 11 olayları tam olarak detaylı bir şekilde bu son 2 haftadır ortada. Windows 11'in Windows 10'a benzemesi onun yalan olduğunu göstermez. Windows 10 beta'da Windows 8.1 gibiydi.
Bu yazı 7 ay öncesinden kalma. Önceden Windows 11 gibi bir isim olmayacağını söylüyordu Microsoft. Sonradan fikir değiştirmiş olabilirler. Ya da sızan Windows 11'in ismi tam sürümde değişebilir.
Windows 11 muhtemelen gelecek, sızan ISO da erken aşamada. 24 Haziran'da "biz Windows 11 diye bir şey yapıyoruz" diyecekler. RTM sürümün bence en az 1 yılı var.
answers.microsoft.com