Windows 11 yatay ses barı gitmiyor

SamedE2

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki arkadaş eve gelip bilgisayarı açtığımdan beri gitmiyor. Ses açarken normal fakat kısarken ara sıra atlamalı şekilde kısıyor ve hiçbir şekilde pop-up'tan kurtulamıyorum. Mouse orta tuş ile sekmede aşağı-yukarı yapmamı engelliyor, klavye olsun olmasın yine duruyor, mouse ile önizlemeleri engelliyor. Kısacası tahminimce ses kısmadan komut geliyor, girdilerimin bir kısmına engel oluyor ve pop-up olarak kalıyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamebar açılıyor fakat devre dışı, sfc ve dism komutları sonuç vermedi, sistem geri yükleme noktasını kullanamıyorum çünkü devre dışı.

@SamedE2 ne olduktan sonra bu sorun olmaya basladi?

@SamedE2

Bunu tetikleyebilecek veya Bu sorunu yapabilecek bir uygulama oldugunu dusunuyor musunuz? Bu sorun olmadan once uygulama yuklediniz mi?

Guvenli moda girin ve bu sorun oluyor mu ona bakin. Eger olmuyorsa, muhtemelen bunu bir uygulama tetikliyor. Eger oluyorsa, Windows'un bir hatasi olabilir.

Güvenli modda olmuyor fakat güvenli modda internet veya ses erişimi de yok yani sesi kısma komutu boşa düşüyor. Görev çubuğunun sağ altı tamamen boş. Klavye girdilerini kontrol etmek için internet ile güvenli modda açmak istediğimde yine internet erişimi olmuyor.

@SamedE2 ses surucusuyle alakali olabilir mi? Ses surucusunu kaldirip yeniden kurmayi veya ses surucusunu silmeyi deneyebilir misiniz? Eger jakli ise belki calismayabilir ama USB ses kartliysa surucu olmadan da calisabilir genellikle. Ses surucusunu silmekten daha mantikli olan ses hizmetini kapatip acmak veya o ses kontrol panelini kontrol eden hizmet vardi, onu kapatip acmak da mantikli olabilir.

Sorun pek benzemese de belki ise yarayabilir;

Klavyenin komut gonderdigini zannetmiyorum.

klavye zaten komut göndermiyor bu konuda hemfikiriz. Sadece bir şey durmadan sesi kısma komutu gönderiyor fakat ses ben klavyeden kısana kadar kısılmıyor, sadece pop-up ekranda kalıyor. Ses kısma komutu geliyor, algılanıyor ve benim girdilerime de müdahale ediyor gerçekten klavyeden basmışım gibi fakat sesi kısmıyor.

Ses hizmetlerini kapatıp açtım, işe yaramamıştı. Hem jaklı hem de ayriyeten usb'li harici ses kartı kullanıyorum ve sürücüyü kaldırmanın sorunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum zira devre dışı bıraktığımda hiçbir çıkış cihazı görünmediğinde bile susturulmuş bir pop-up hala bekliyordu. Yani yine aynı komut yollanıyor.

@Prime777 Sabah açtım Win bi salaklaştı zorla aç kapa yaptım şimdi gitmiş ne diyoruz şimdi buna

Son düzenleme:
allah kurtarsın kardeş bu windows 11 de ne oluyor anlam veremedim her modelini denedim home pro iot ltsc filan hepsi aynı halt ama iot ltsc çok iyi gereksiz güncelleme vs yok 10 yıl güvenlik güncellemesi garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…