Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #11 Berk Chelik dedi: Ve hocam 14 yıllık işlemciyle Win 11 düzgün çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... ne alaka hocam ssd ile kullanıyorum kasmıyor ağır çalışıyor dosya gezgini gerisi hızlı alp15eren dedi: Sisteminizden kaynaklı bir durum. Windows 11 sistemi biraz daha zorluyor. Ben hem windows 10 hem de windows 11 kullanıyorum hız farkı bende olmuyor. NTLite ya da Modlu sürüm yükleyince biraz daha hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... sistemin yüksekse olmayabilir
Berk Chelik dedi: Ve hocam 14 yıllık işlemciyle Win 11 düzgün çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... ne alaka hocam ssd ile kullanıyorum kasmıyor ağır çalışıyor dosya gezgini gerisi hızlı alp15eren dedi: Sisteminizden kaynaklı bir durum. Windows 11 sistemi biraz daha zorluyor. Ben hem windows 10 hem de windows 11 kullanıyorum hız farkı bende olmuyor. NTLite ya da Modlu sürüm yükleyince biraz daha hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... sistemin yüksekse olmayabilir
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.231 Çözümler 7 27 Ağustos 2022 #12 Cihangir ceyhan dedi: ne alaka hocam ssd ile kullanıyorum kasmıyor ağır çalışıyor dosya gezgini gerisi hızlı sistemin yüksekse olmayabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl ne alaka? 2008 tarihli işlemciyle akıcı şekilde çalışamaz çünkü. Hız ve önbellek alanında yetersiz. İşletim sisteminin özellikleri yavaş çalışır bu yüzden.
Cihangir ceyhan dedi: ne alaka hocam ssd ile kullanıyorum kasmıyor ağır çalışıyor dosya gezgini gerisi hızlı sistemin yüksekse olmayabilir Genişletmek için tıkla... Nasıl ne alaka? 2008 tarihli işlemciyle akıcı şekilde çalışamaz çünkü. Hız ve önbellek alanında yetersiz. İşletim sisteminin özellikleri yavaş çalışır bu yüzden.