Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Merhaba, iyi sosyaller. Arka plan duvar kâğıdım koyu renk fakat masaüstündeki dosyaların font renkleri de siyah olarak kaldı. Fontların rengini nasıl beyaz yapabilirim?
Merhaba, iyi sosyaller. Arka plan duvar kâğıdım koyu renk fakat masaüstündeki dosyaların font renkleri de siyah olarak kaldı. Fontların rengini nasıl beyaz yapabilirim?
Çözüm Said HtmAGl 25 Aralık 2024 Shinsoo dedi: Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz.
Shinsoo dedi: Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 25 Aralık 2024 #2 Üçüncü taraf bir uygulama kullanmanız gerekecek Windows bunun için bir ayar sunmuyor. Normalde rengi beyaz olur etrafında siyah bir outline olur. Artı 0 Eksi
Üçüncü taraf bir uygulama kullanmanız gerekecek Windows bunun için bir ayar sunmuyor. Normalde rengi beyaz olur etrafında siyah bir outline olur.
KS KS Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Said HtmAGl dedi: Üçüncü taraf bir uygulama kullanmanız gerekecek Windows bunun için bir ayar sunmuyor. Normalde rengi beyaz olur etrafında siyah bir outline olur. Genişletmek için tıkla... Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-25 115405.png 11,4 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Üçüncü taraf bir uygulama kullanmanız gerekecek Windows bunun için bir ayar sunmuyor. Normalde rengi beyaz olur etrafında siyah bir outline olur. Genişletmek için tıkla... Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu...
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 25 Aralık 2024 #4 Shinsoo dedi: Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Shinsoo dedi: Format atmadan önce öyleydi fakat format attıktan sonra böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz.
KS KS Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 Said HtmAGl dedi: Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performans seçeneklerini böyle yaptım düzeldi. Yardımınız için çok teşekkür ederim, esenlikler. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-25 120754.png 28,3 KB · Görüntüleme: 43 Ekran görüntüsü 2024-12-25 120832.png 15 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Saydamlıktan dolayı Bug'a girmiş olabilir saydamlığı kapatıp açmayı dener misiniz? Ya da performans seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performans seçeneklerini böyle yaptım düzeldi. Yardımınız için çok teşekkür ederim, esenlikler.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 25 Aralık 2024 #6 Shinsoo dedi: Performans seçeneklerini böyle yaptım düzeldi. Yardımınız için çok teşekkür ederim, esenlikler. Genişletmek için tıkla... Muchas gracias Artı 0 Eksi
Shinsoo dedi: Performans seçeneklerini böyle yaptım düzeldi. Yardımınız için çok teşekkür ederim, esenlikler. Genişletmek için tıkla... Muchas gracias