Tomatoketçup Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Windows 11'de nasıl değiştirileceğini adım adım yazar mısınız?
Çözüm sukuterkopke 16 Ağustos 2023 Winaero Tweaker kullanabilirsin. Orada yazı tipi değiştirmenin yanı sıra bazı diğer özellikler de var. Diğer arkadaşların anlattığı farklı şeyler.
Winaero Tweaker kullanabilirsin. Orada yazı tipi değiştirmenin yanı sıra bazı diğer özellikler de var. Diğer arkadaşların anlattığı farklı şeyler.
KS KS Tomatoketçup Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #11 Yazı tiplerinin %100 de bu kadar olması normal mi bi ara viriüs girmişti yazı tipleri değişti segoe UI'ye değiştirmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Yazı tiplerinin %100 de bu kadar olması normal mi bi ara viriüs girmişti yazı tipleri değişti segoe UI'ye değiştirmeye çalışıyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #12 Tomatoketçup dedi: Eki Görüntüle 1905237 Yazı tiplerinin %100 de bu kadar olması normal mi bi ara viriüs girmişti yazı tipleri değişti segoe UI'ye değiştirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Orjinal sitesinden indirdiyseniz zararsız. Şahsen ben kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Tomatoketçup dedi: Eki Görüntüle 1905237 Yazı tiplerinin %100 de bu kadar olması normal mi bi ara viriüs girmişti yazı tipleri değişti segoe UI'ye değiştirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Orjinal sitesinden indirdiyseniz zararsız. Şahsen ben kullanıyorum.
KS KS Tomatoketçup Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 sukuterkopke dedi: Orjinal sitesinden indirdiyseniz zararsız. Şahsen ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok onu orijinal sitesinden indirdim segoe UI'ye ayarladım ama bir şey değişti gibi gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Orjinal sitesinden indirdiyseniz zararsız. Şahsen ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok onu orijinal sitesinden indirdim segoe UI'ye ayarladım ama bir şey değişti gibi gelmedi.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #14 Tomatoketçup dedi: Yok onu orijinal sitesinden indirdim segoe UI'ye ayarladım ama bir şey değişti gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Tomatoketçup dedi: Yok onu orijinal sitesinden indirdim segoe UI'ye ayarladım ama bir şey değişti gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın.
KS KS Tomatoketçup Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #15 Olmadı. sukuterkopke dedi: Yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #16 Tomatoketçup dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten yazı tipi olarak Segoe UI kullanıyor hocam baktığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Tomatoketçup dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten yazı tipi olarak Segoe UI kullanıyor hocam baktığım kadarıyla.
KS KS Tomatoketçup Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #17 Büyük gibi gelmişti teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi