Çözüldü Windows 11 yazılar bulanık gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Birinci sebep ölçeklendirme ayarı olabilir, ikincisi ise performans arttırma uğruna Nvidia Denetim Masası veya Adrenalin üzerinden yapılan değişiklikler olabilir. Önce ölçeklendirme ayarlarında özel ölçeklendirme deneyin %125 falan olabilir çözünürlüğünüze göre. Ya da diğer seçenek ise ekran kartı uygulama ayarlarınızı sıfırlayın.
Birinci sebep ölçeklendirme ayarı olabilir, ikincisi ise performans arttırma uğruna Nvidia Denetim Masası veya Adrenalin üzerinden yapılan değişiklikler olabilir. Önce ölçeklendirme ayarlarında özel ölçeklendirme deneyin %125 falan olabilir çözünürlüğünüze göre. Ya da diğer seçenek ise ekran kartı uygulama ayarlarınızı sıfırlayın.

Çözüm
Birinci sebep ölçeklendirme ayarı olabilir, ikincisi ise performans arttırma uğruna NVIDIA Denetim Masası veya adrenalin üzerinden yapılan değişiklikler olabilir. Önce ölçeklendirme ayarlarında özel ölçeklendirme deneyin %125 falan olabilir çözünürlüğünüze göre. Ya da diğer seçenek ise ekran kartı uygulama ayarlarınızı sıfırlayın.

Galiba NVIDIA ile alakalıymış ayarları sıfırlayınca biraz daha düzgün gözükmeye başladı.

1733400169000.png

1733400179309.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı