Çözüldü Windows 11 yedek diskleri REFS olarak biçimlendirip kullanmak sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fi-ToNe

Hectopat
RAM
G.Skill 3600 Mhz 16*2=32 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo Plus + Intel 1 TB SSD
Ekran kartı
MSI GamingZ RTX2060
Anakart
MSI X570 Pro Carbon Wi-Fi
İşlemci
Amd RYzen 3700X
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Windows 11 Enterprise kullanıyorum. İşletim sistemi olmayan yani yedek olarak kullandığım diskleri REFS olarak biçimlendirip kullanmamda bir sorun olur mu? REFS için henüz erken mi? Veri kaybı vs gibi sorunlar yaşar mıyım? Teşekkürler.

@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Untitled 1.jpg
    Untitled 1.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Çözüm
Ben olsam kullanırdım. Çünkü bu dosya sistemi 2012 Server işletim sisteminden beri var ve birçok insan bunu kullanmış olmalı. Eğer sorun çıksaydı şuan Windows 11'de olacağını sanmıyorum.
Ben olsam kullanırdım. Çünkü bu dosya sistemi 2012 Server işletim sisteminden beri var ve birçok insan bunu kullanmış olmalı. Eğer sorun çıksaydı şuan Windows 11'de olacağını sanmıyorum.
Yani sorun olsa biçimlendirme menüsünde alternatif bir seçenek olarak sunulmazdı. Yine de veri kaybı korkusu, farklı kişilerden teyit alma gereksinimi doğurdu bende. Teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00