R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm 4 4 489798 8 Kasım 2022 R6n dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R6n dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 8 Kasım 2022 #2 R6n dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 8 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
R6n dedi: Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Buraya GeForce Experience vb programlar eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #3 489798 dedi: Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @R6n hocam çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştı ama masaüstünde debug dosyası oluşturuyordu. Rahatsız ettiği için kullanmadım. Artı 0 Eksi
489798 dedi: Videoyu uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @R6n hocam çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Çalıştı ama masaüstünde debug dosyası oluşturuyordu. Rahatsız ettiği için kullanmadım.