Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Sistem özelikleri fazla acaba bu Vista'nın geri dönüşü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Ekim 2021 #2 Amatist ilter dedi: Sistem özelikleri fazla acaba bu Vista'nın geri dönüşü mü? Genişletmek için tıkla... Windows 11 daha ağırdır 10'a göre.
Amatist ilter dedi: Sistem özelikleri fazla acaba bu Vista'nın geri dönüşü mü? Genişletmek için tıkla... Windows 11 daha ağırdır 10'a göre.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 4 Ekim 2021 #3 Değil. Vista yeni kernel üzerine olduğu içim berbattı. Şimdikini Longhorn'a benzetebiliriz.
Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #4 356463 dedi: Değil. Vista yeni kernel üzerine olduğu içim berbattı. Şimdikini Longhorn'a benzetebiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 işlemciden yiyor.
356463 dedi: Değil. Vista yeni kernel üzerine olduğu içim berbattı. Şimdikini Longhorn'a benzetebiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 işlemciden yiyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #5 Arda KC dedi: Windows 11 daha ağırdır 10'a göre. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersi daha iyi çalışmakta altyapısı aynı olmasına rağmen. Ön yargılı insanlardan nefret ediyorum.
Arda KC dedi: Windows 11 daha ağırdır 10'a göre. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersi daha iyi çalışmakta altyapısı aynı olmasına rağmen. Ön yargılı insanlardan nefret ediyorum.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 5 Ekim 2021 #6 Amatist ilter dedi: Sistem özelikleri fazla acaba bu Vista'nın geri dönüşü mü? Genişletmek için tıkla... Microsoft gittikce daha da bloatlaştırdığı için her yeni sürüm daha yavaş oluyor yani Windows bir bloattır.
Amatist ilter dedi: Sistem özelikleri fazla acaba bu Vista'nın geri dönüşü mü? Genişletmek için tıkla... Microsoft gittikce daha da bloatlaştırdığı için her yeni sürüm daha yavaş oluyor yani Windows bir bloattır.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #7 Amatist ilter dedi: Windows 11 işlemciden yiyor. Genişletmek için tıkla... Sistem kullanımları 10 ile aynı çünkü altyapı değişmedi.
Amatist ilter dedi: Windows 11 işlemciden yiyor. Genişletmek için tıkla... Sistem kullanımları 10 ile aynı çünkü altyapı değişmedi.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 5 Ekim 2021 #8 Soft Donanım dedi: Hayır tam tersi daha iyi çalışmakta altyapısı aynı olmasına rağmen. Ön yargılı insanlardan nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandım biliyorum bu yüzden. Daha'da bloat olmuş.
Soft Donanım dedi: Hayır tam tersi daha iyi çalışmakta altyapısı aynı olmasına rağmen. Ön yargılı insanlardan nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandım biliyorum bu yüzden. Daha'da bloat olmuş.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #9 Arda KC dedi: Microsoft gittikce daha da bloatlaştırdığı için her yeni sürüm daha yavaş oluyor yani Windows bir bloattır. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Vista'dan daha hızlıydı?
Arda KC dedi: Microsoft gittikce daha da bloatlaştırdığı için her yeni sürüm daha yavaş oluyor yani Windows bir bloattır. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Vista'dan daha hızlıydı?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 5 Ekim 2021 #10 Soft Donanım dedi: Windows 7 Vista'dan daha hızlıydı? Genişletmek için tıkla... Bloat ne demek biliyor musun?
Soft Donanım dedi: Windows 7 Vista'dan daha hızlıydı? Genişletmek için tıkla... Bloat ne demek biliyor musun?