Windows 11 yenilenen arama butonunu 10'a ekleyebilir miyiz? Bunu çok istiyorum. Aslında Windows 10'dakini de beğeniyordum ama bunu gördükten sonra bunu daha çok beğendim. Daha modern gibi olması çok hoşuma gitti.
Hayır. Ekleyemezsiniz.Windows 11 yenilenen arama butonunu 10'a ekleyebilir miyiz? Bunu çok istiyorum. Aslında Windows 10'dakini de beğeniyordum ama bunu gördükten sonra bunu daha çok beğendim. Daha modern gibi olması çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 1537857
Eki Görüntüle 1537858
Windows 11'deki SearchUI kopyasını Windows 10'da çalıştırmayı deneyin, aklıma gelen tek yol bu. Mica tasarım kullandığı için Fluent Design ile çakışabilir.
Bozuk çalışabilir. Çalışmama ihtimali de var.Windows 11'deki SearchUI kopyasını Windows 10'da çalıştırmayı deneyin, aklıma gelen tek yol bu. Mica tasarım kullandığı için Fluent Design ile çakışabilir.
Bozuk çalışabilir. Çalışmama ihtimali de var.
SearchUI değiştirilecekse eskisinin yedeğinin alınmasında fayda var.
SearchUI konumuna gidin, yedek alın, Windows 11 kopyasındakini alın ve sisteminize atın, atarken çalışıyorsa uygulamayı kapatın ve deneyin. Dosya bozulmasına da yol açabilir, önermediğim bir yol bu arada. Aklıma gelen tek yöntem bu.
Alternatif olarak arama widgetları ekleniyor Windows 10 çubuğuna üçüncü parti. Onları deneyin bence.
Windows 11 yenilenen arama butonunu 10'a ekleyebilir miyiz? Bunu çok istiyorum. Aslında Windows 10'dakini de beğeniyordum ama bunu gördükten sonra bunu daha çok beğendim. Daha modern gibi olması çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 1537857
Eki Görüntüle 1537858
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.