Windows 11 yenilenen arama butonu Windows 10'a eklenebilir mi?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Windows 11 yenilenen arama butonunu 10'a ekleyebilir miyiz? Bunu çok istiyorum. Aslında Windows 10'dakini de beğeniyordum ama bunu gördükten sonra bunu daha çok beğendim. Daha modern gibi olması çok hoşuma gitti.

1665157084861.png

1665157133239.png

Windows 11'deki SearchUI kopyasını Windows 10'da çalıştırmayı deneyin, aklıma gelen tek yol bu. Mica tasarım kullandığı için Fluent Design ile çakışabilir.
Bozuk çalışabilir. Çalışmama ihtimali de var.

SearchUI değiştirilecekse eskisinin yedeğinin alınmasında fayda var.

SearchUI konumuna gidin, yedek alın, Win11 kopyasındakini alın ve sisteminize atın, atarken çalışıyorsa uygulamayı kapatın ve deneyin. Dosya bozulmasına da yol açabilir, önermediğim bir yol bu arada. Aklıma gelen tek yöntem bu.
Alternatif olarak arama widgetları ekleniyor Windows 10 çubuğuna üçüncü parti. Onları deneyin bence.

SearchUI konumuna gidin, yedek alın, Windows 11 kopyasındakini alın ve sisteminize atın, atarken çalışıyorsa uygulamayı kapatın ve deneyin. Dosya bozulmasına da yol açabilir, önermediğim bir yol bu arada. Aklıma gelen tek yöntem bu.
Alternatif olarak arama widgetları ekleniyor Windows 10 çubuğuna üçüncü parti. Onları deneyin bence.

Windows 11'dekini nasıl kopya alacağım tanıdığım herkes Windows 10 kullanıyor. Ayrıca üçüncü parti arama witgetları hangi uygulama ile yapılıyor? Windows 11 gibi aynısı olur mu?

Benim win11'de arama butonu başlangıç logosunun sağında ve parlaklık sağ alttan ayarlanmıyor cidden değişik. Pro versiyon olduğu için mi bilemiyorum.

Windows 11 yenilenen arama butonunu 10'a ekleyebilir miyiz? Bunu çok istiyorum. Aslında Windows 10'dakini de beğeniyordum ama bunu gördükten sonra bunu daha çok beğendim. Daha modern gibi olması çok hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 1537857

Eki Görüntüle 1537858

Eklenmez hocam ne yazik ki

İstiyorsanız önermiyorum Windows 11 25217 derlemesini kurun ve bu rehberi yapın
Sorumluluk size ait

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı