Çözüldü Windows 11 yeşil ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetsherlock

Kilopat
Yer
Hatay
RAM
16
SSD veya HDD modeli
intel ssd
Ekran kartı
3050 ti
Anakart
monster
İşlemci
i7-11800h
Windows 11 sanal Kali Linux açılırken yeşil ekran veriyor çözümü bir türlü bulamadım.

DMP: 011522-12015-01.zip

Dosya Ekleri

• win11çöp.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 340
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Insider'dan çıkın ve kararlı sürüme dönün. Windows 10'a da dönebilirsiniz, 11'e çöp diyormuşsunuz zaten.
  • Sanal makine açarken Virtual Box kullanıyorsanız güncelleyin, kullanmıyorsanız kaldırın.
  • Wireshark, Samsung sürücüleri gibi USB'leri kontrol eden herhangi bir yazılım varsa kaldırın. Dock, telefon ya da benzeri bir cihaz bilgisayara bağlıysa bağlantısını kesin.
  • BIOS güncellemesi yapın.
  • Insider'dan çıkın ve kararlı sürüme dönün. Windows 10'a da dönebilirsiniz, 11'e çöp diyormuşsunuz zaten.
  • Sanal makine açarken Virtual Box kullanıyorsanız güncelleyin, kullanmıyorsanız kaldırın.
  • Wireshark, Samsung sürücüleri gibi USB'leri kontrol eden herhangi bir yazılım varsa kaldırın. Dock, telefon ya da benzeri bir cihaz bilgisayara bağlıysa bağlantısını kesin.
  • BIOS güncellemesi yapın.

Çözüm
Formatla geçmedir Insider ile yükselttim genel olarak olmamış bir sistem ama güzel gözüküyor. PC çökmediği sürece Windows 11'den devam

Çok teşekkür ederim USB infosu verdiniz sanal makineda USB girişini etkinleştirmiştim, şimdi kapattım düzeldi sorun. İyi geceler teşekkürler tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…