Windows 11 yeşil ekran verdi

Nasıl atacağım dump dosyası.

Ondan dolayı hata almıyorsunuz. Ama ben istemiyorum diyorsanız geri verin size doğru düzgün Windows kursunlar.

Şimdi ben vatana gidip söylesem sıfırlayıp yeni Windows kurarlar mı?

Link atmıştım ya, orada anlatıyor nasıl yapacağını.

Hiçbir fikrim yok. Sen konuş ve seni neden Insider programına kattıklarını sor. Ayarlardan Insider programından çıkma imkanın da var.

Restart atma dışında format falan mı atıyor ayarlardan çıkınca

Hiçbir fikrim yok. Sen konuş ve seni neden Insider programına kattıklarını sor. Ayarlardan Insider programından çıkma imkanın da var.

Hemen bulup atacağım.

Minidump klasörü açılmıyor bu izne sahip değilsiniz diyor.

Tamam bir tane yapmışsın. Ayarlarda "Sistem > Kurtarma > Geri dön" demen lazım. Tam bir çözüm değil istersen yapmaya da bilirsin zaten kesin çözümü normal Windows 11 23H2 kurmak. Şuan eğer Insider programını durdurduysan yeni bir güncelleme geldiğinde bilgisayarın Insider güncellemesini almayacağı için pek sorun yok bence. Zaten bir güncelleme yapmış.

Ben akşam babam gelince bir onunla konuşayım çünkü o bilgisayar mühendisi ona bu sorunu sorup onunla çözeceğim gene de yardımcı olduğun için ve bana bilgi verdiğin için çok sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…