Windows 11 "yönetici bu işlevi devre dışı bıraktı" hatası

GamerCinarTR

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G870
RTX 2050
İntel i5 12450-H
1.5 TB SSD
Windows 11 Home
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar dilerim, bugün bilgisayarımda şöyle bir sorun fark ettim: Arama kısmına başlangıç uygulamaları yazdığım zaman hiçbir sonuç çıkmıyor. Windows bağlantısı (telefon bağlantısı)'nda ise ayarlar > uygulama davranışı kısmına geldiğimde "yönetici bu işlevi devre dışı bıraktı" hatası alıyorum. Bilgisayarımı sıfırlamak istemiyorum, ne yapabilirim?

Genelde kayıt defteriyle alakalı bir sorun chatgpt den detaylı yardım alabilirsin ama gerekli dosyaları yedekleyip format atman en iyi çözümdür. çünkü sonra başka başka sorunlar bile çıkabilir.

Kayıt defteri Regedit ile belirtilen anahtarlardaki norun ve disabletaskmgr değerlerini 0 yap, grup ilkesi gpedit.msc Görev Yöneticisi ayarlarını devre dışı yapın sonra yeniden başlatın.

Kayıt defteri Regedit ile belirtilen anahtarlardaki norun ve disabletaskmgr değerlerini 0 yap, grup ilkesi gpedit.msc Görev Yöneticisi ayarlarını devre dışı yapın sonra yeniden başlatın.
Gpedit yükledim ama tam olarak ne yapacağım? Aşama olarak anlatır mısınız? (Regedit'i hallettim)

Gpedit yükledim ama tam olarak ne yapacağım? Aşama olarak anlatır mısınız? (Regedit'i hallettim)

Tamamdır o zaman şimdi Windows arama çubuğuna gpedit.msc yazın grup ilkesi düzenliyiciyi açacak sol tarafta olan kısımda bu yolu yapın kullanıcı yapılandırılması, yönetim şablonları, Windows bileşenleri, Görev Yöneticisi sağ taraftaki pencerede Görev Yöneticisi'ni kaldır diye bir ayar var devre dışı bırak onu Görev Yöneticisi kaldıra çift tıkla sol üst köşede etkin yap uygula ve tamam de ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Yardımınız için teşekkür ederim sistem geri yüklemesi yapıp sorunu çözdüm. İyi geceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…