8 876763 Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 32 7 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar benim abim bilgisayarı alınca kendi hesabını açmış ben kendi hesabımı açarsam dosyalar ve oyunlar gider mi?
Arkadaşlar benim abim bilgisayarı alınca kendi hesabını açmış ben kendi hesabımı açarsam dosyalar ve oyunlar gider mi?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #2 Hesaplar arası geçişten bahsediyorsan hayır veriler girmez.
8 876763 Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 32 8 Şubat 2025 #3 Said HtmAGl dedi: Hesaplar arası geçişten bahsediyorsan hayır veriler girmez. Genişletmek için tıkla... Girmez derken tam anlayamadım
Said HtmAGl dedi: Hesaplar arası geçişten bahsediyorsan hayır veriler girmez. Genişletmek için tıkla... Girmez derken tam anlayamadım
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #4 876763 dedi: Girmez derken tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Gitmez demek istemişim kusura bakma.
876763 dedi: Girmez derken tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Gitmez demek istemişim kusura bakma.
8 876763 Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 32 8 Şubat 2025 #5 Said HtmAGl dedi: Gitmez demek istemişim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun knk teşekkürler dünden beri tedirgin oldum ya
Said HtmAGl dedi: Gitmez demek istemişim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun knk teşekkürler dünden beri tedirgin oldum ya
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #6 876763 dedi: Sorun knk teşekkürler dünden beri tedirgin oldum ya Genişletmek için tıkla... Her bir kullanıcının klasörü C:\Users klasörü altında ayrı bir şekilde tutuluyor, diğer klasörler ortak. Hiç bir hesap diğerinin dosyalarına erişemez ama geçiş yapıp parolayı girersen mantıken zaten o hesapta oluyorsun.
876763 dedi: Sorun knk teşekkürler dünden beri tedirgin oldum ya Genişletmek için tıkla... Her bir kullanıcının klasörü C:\Users klasörü altında ayrı bir şekilde tutuluyor, diğer klasörler ortak. Hiç bir hesap diğerinin dosyalarına erişemez ama geçiş yapıp parolayı girersen mantıken zaten o hesapta oluyorsun.