Windows 11 your device ran into a problem

İlk resimdeki hata değil.
Notebook: Monster Abra A7 v12.2
Maalesef işletim sistemi açılmıyor yükleniyor %64'e kadar geliyor sonra hep döngüye alıyor. Yani Monster logosunun altında hoş geldiniz yazısı geliyor ve direkt mavi ekran çıkıp tekrar hoş geldiniz yazısı geliyor. Videosunu çekebiliirsem gönderirim. Laptopun içini açıp SSD'leri çıkarıp taktım fakat yine olmadı.
Hocam notebookunuz monster bunun çözümü internette aramayın vakit kaubetmeyin başıma gelen biri olarak servisi ile konuşun sizden notebooku isteyececkler ücretsiz bir şekilde çozerler sorunu ve çözümü büyük ihtimal foruma bakın bios güncellendi yazarlar belkide bios bu sorunu başka notebooklarda hdd sorunu olarak karşilaştim ama en son 2 monsterde karşilaştiğim bios guncellemesi olarak yapilip dondu bana monster bios guncellemesini internette paylasmiyor siz gonderiyorsunuz kendileri ucretsiz yapiyor servise gönderin hocam 1 hafta içinde geri doner notebook size

Hocam notebookunuz Monster bunun çözümü internette aramayın vakit kaubetmeyin başıma gelen biri olarak servisi ile konuşun sizden notebooku isteyececkler ücretsiz bir şekilde çozerler sorunu ve çözümü büyük ihtimal foruma bakın BIOS güncellendi yazarlar belki de BIOS bu sorunu başka notebooklarda HDD sorunu olarak karşilaştim ama en son 2 Monster'de karşilaştiğim BIOS guncellemesi olarak yapilip dondu bana Monster BIOS guncellemesini internette paylasmiyor siz gonderiyorsunuz kendileri ücretsiz yapiyor servise gönderin hocam 1 hafta içinde geri doner notebook size.

Hocam benim laptopun garanti süresi doldu o yüzden servise götürdüğümde ücret talep edebilirler diye korkuyorum.

Hocam benim laptopun garanti süresi doldu o yüzden servise götürdüğümde ücret talep edebilirler diye korkuyorum.
Bence telefon ile ara monster bazen garantide bitsede müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapıyor yada modelini verin biosu nasıl güncelleyeceğinizi sorun hiç değilse bios güncellemesinide elemiş olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı