sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı NVADIA GeForce GTX 670 M Anakart TOSHIBA Satellite P870 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Çözüm M M mehmeticikisi 25 Haziran 2023 Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 25 Haziran 2023 #2 USB ile başlatarak kurulum yapıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #3 Dubreuil dedi: USB ile başlatarak kurulum yapıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... USB bulundurmuyorum yanımda, şu an almam da imkansız. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: USB ile başlatarak kurulum yapıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... USB bulundurmuyorum yanımda, şu an almam da imkansız.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #5 mehmeticikisi dedi: Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanımda USB yok. Yükseltmem gerekiyor anca. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim. Genişletmek için tıkla... Hocam, yanımda USB yok. Yükseltmem gerekiyor anca.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 sukuterkopke dedi: USB bulundurmuyorum yanımda, şu an almam da imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz hizliysa AiO ISO'lar var onlardan indirin. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: USB bulundurmuyorum yanımda, şu an almam da imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz hizliysa AiO ISO'lar var onlardan indirin.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #7 mehmeticikisi dedi: Hocam internetiniz hizliysa AiO ISO'lar var onlardan indirin. Genişletmek için tıkla... İnternet hızlı da zaman da hızlı geçiyor. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam internetiniz hizliysa AiO ISO'lar var onlardan indirin. Genişletmek için tıkla... İnternet hızlı da zaman da hızlı geçiyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #8 CD ve USB olmadan format atabilirsiniz ancak TPM bypassını da ancak kurulum ekranında iken Regedit'i açıp yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CD ve USB olmadan format atabilirsiniz ancak TPM bypassını da ancak kurulum ekranında iken Regedit'i açıp yapabilirsiniz.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #9 sukuterkopke dedi: İnternet hızlı da zaman da hızlı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de TPM destegi olmayan bir bilgisayara yuklemek için ugraşiyorunuz onu anlayamadim Windows 11'deki her şey 10 da da var. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: İnternet hızlı da zaman da hızlı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de TPM destegi olmayan bir bilgisayara yuklemek için ugraşiyorunuz onu anlayamadim Windows 11'deki her şey 10 da da var.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #10 mehmeticikisi dedi: Hocam bir de TPM destegi olmayan bir bilgisayara yuklemek için ugraşiyorunuz onu anlayamadim Windows 11'deki her şey 10 da da var. Genişletmek için tıkla... İnceleme amaçlı bakacağım zaten. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam bir de TPM destegi olmayan bir bilgisayara yuklemek için ugraşiyorunuz onu anlayamadim Windows 11'deki her şey 10 da da var. Genişletmek için tıkla... İnceleme amaçlı bakacağım zaten.