sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı NVADIA GeForce GTX 670 M Anakart TOSHIBA Satellite P870 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Çözüm M M mehmeticikisi 25 Haziran 2023 Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #11 sukuterkopke dedi: İnceleme amaçlı bakacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: İnceleme amaçlı bakacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #12 Zaten daha da inat ederse sanal bilgisayar olarak kullanacağım ama sanal bilgisayarda sıkıyor bir yerden sonra. mehmeticikisi dedi: Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben incelediğimde gayet artıları var. Artı 0 Eksi
Zaten daha da inat ederse sanal bilgisayar olarak kullanacağım ama sanal bilgisayarda sıkıyor bir yerden sonra. mehmeticikisi dedi: Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben incelediğimde gayet artıları var.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #13 mehmeticikisi dedi: Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş demiş incelemek istiyorum diye niye sorununa yardım etmeyip geçmemesi için uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam hiçbir artisi yok sadece görunum paketi gibi bir şey oyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş demiş incelemek istiyorum diye niye sorununa yardım etmeyip geçmemesi için uğraşıyorsunuz anlamış değilim.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #14 Thomas_Anderson dedi: Arkadaş demiş incelemek istiyorum diye niye sorununa yardım etmeyip geçmemesi için uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Geçse ne fark edecek 8 GB RAM'i varsa 6'sini Windows kullancak. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Arkadaş demiş incelemek istiyorum diye niye sorununa yardım etmeyip geçmemesi için uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Geçse ne fark edecek 8 GB RAM'i varsa 6'sini Windows kullancak.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #15 Sorunuma cidden yardım edecek birisi varsa gelsin rica ediyorum. Ben tavsiye istemiyorum, çözüm istiyorum. Artı 0 Eksi
Sorunuma cidden yardım edecek birisi varsa gelsin rica ediyorum. Ben tavsiye istemiyorum, çözüm istiyorum.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #16 mehmeticikisi dedi: Geçse ne fark edecek 8 GB RAM'i varsa 6'sini Windows kullancak. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ile de kullandım bir sorun yaşamadım sorununa bir öneriniz yoksa yorum yapmayın bence. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Geçse ne fark edecek 8 GB RAM'i varsa 6'sini Windows kullancak. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM ile de kullandım bir sorun yaşamadım sorununa bir öneriniz yoksa yorum yapmayın bence.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #17 Thomas_Anderson dedi: 8 GB RAM ile de kullandım bir sorun yaşamadım sorununa bir öneriniz yorum yapmayın bence. Genişletmek için tıkla... Siz bence yapmayin ben gerekeni soyledim kurulumda işlemci ve TPM'yi bypass et dedim flash yokmuş o zaman AiO indireceksin dedim. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: 8 GB RAM ile de kullandım bir sorun yaşamadım sorununa bir öneriniz yorum yapmayın bence. Genişletmek için tıkla... Siz bence yapmayin ben gerekeni soyledim kurulumda işlemci ve TPM'yi bypass et dedim flash yokmuş o zaman AiO indireceksin dedim.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #18 sukuterkopke dedi: Sorunuma cidden yardım edecek birisi varsa gelsin rica ediyorum. Ben tavsiye istemiyorum, çözüm istiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir? Ofiste kullandıÄım 5 yıllık Ryzen 7 1800X bilgisayarım Windows 11âin iÅlemci gereksinimini www.technopat.net Bu yöntemi denemiş miydiniz? Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Sorunuma cidden yardım edecek birisi varsa gelsin rica ediyorum. Ben tavsiye istemiyorum, çözüm istiyorum. Genişletmek için tıkla... Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir? Ofiste kullandıÄım 5 yıllık Ryzen 7 1800X bilgisayarım Windows 11âin iÅlemci gereksinimini www.technopat.net Bu yöntemi denemiş miydiniz?
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #19 Thomas_Anderson dedi: Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir? Ofiste kullandıÄım 5 yıllık Ryzen 7 1800X bilgisayarım Windows 11âin iÅlemci gereksinimini www.technopat.net Bu yöntemi denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Aynı hatayı yine alıyorum. İki kere ISO değiştirdim, büyük ihtimal kurulum programı dosyalarını bulmakta zorlanıyor bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir? Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir? Ofiste kullandıÄım 5 yıllık Ryzen 7 1800X bilgisayarım Windows 11âin iÅlemci gereksinimini www.technopat.net Bu yöntemi denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Aynı hatayı yine alıyorum. İki kere ISO değiştirdim, büyük ihtimal kurulum programı dosyalarını bulmakta zorlanıyor bilmiyorum.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #20 mehmeticikisi dedi: Siz bence yapmayin ben gerekeni soyledim kurulumda işlemci ve TPM'yi bypass et dedim flash yokmuş o zaman AiO indireceksin dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Siz bence yapmayin ben gerekeni soyledim kurulumda işlemci ve TPM'yi bypass et dedim flash yokmuş o zaman AiO indireceksin dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.