sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı NVADIA GeForce GTX 670 M Anakart TOSHIBA Satellite P870 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok.
Çözüm M M mehmeticikisi 25 Haziran 2023 Hocam işlemcinizde TPM yok USB'den kurulum ekraninda işlemci ve TPM'yi bypass yapmaniz lazim.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #21 sukuterkopke dedi: Denedim. Aynı hatayı yine alıyorum. İki kere ISO değiştirdim, büyük ihtimal kurulum programı dosyalarını bulmakta zorlanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir keresinde Microsoft'un oluşturduğu ISO dosyası nedeniyle bilgisayarı bozdum. Formatla düzelttik anca. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Denedim. Aynı hatayı yine alıyorum. İki kere ISO değiştirdim, büyük ihtimal kurulum programı dosyalarını bulmakta zorlanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir keresinde Microsoft'un oluşturduğu ISO dosyası nedeniyle bilgisayarı bozdum. Formatla düzelttik anca.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Haziran 2023 #22 sukuterkopke dedi: Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok. Eki Görüntüle 1835590 Genişletmek için tıkla... USB ile kurmanız şart. Yükseltmeler böyle sorunlar çıkartabiliyorlar zaten. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Windows 11'i yüklemeyi her denediğimde şöyle bir hata alıyorum. Dil ve mantık hataları da var. 2 kere ISO oluşturdum ancak yarar yok. Eki Görüntüle 1835590 Genişletmek için tıkla... USB ile kurmanız şart. Yükseltmeler böyle sorunlar çıkartabiliyorlar zaten.
KS KS sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2023 #23 Desteğiniz için sağolun, keşke USB'siz çözümü de olsaydı ama neyse artık. 491824 dedi: USB ile kurmanız şart. Yükseltmeler böyle sorunlar çıkartabiliyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Başarılı şekilde kuruldu. Teşekkürler. Son düzenleme: 25 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Desteğiniz için sağolun, keşke USB'siz çözümü de olsaydı ama neyse artık. 491824 dedi: USB ile kurmanız şart. Yükseltmeler böyle sorunlar çıkartabiliyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Başarılı şekilde kuruldu. Teşekkürler.