T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.915 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ekim 2021 #1 Windows 11' e geçmeyi düşünüyorum. Sıkıntıları var mı, mavi ekran alır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #2 Sıkıntıları yok. Geçebilirsiniz. Ben geçtim.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 6 Ekim 2021 #3 Turkish Delight dedi: Windows 11' e geçmeyi düşünüyorum. Sıkıntıları var mı, mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an için sorunlar çok az ve kullanımı engellemiyor. Siyah ekran alabilirsiniz. Sonuçta yeni bir işletim sistemi. Size kalmış.
Turkish Delight dedi: Windows 11' e geçmeyi düşünüyorum. Sıkıntıları var mı, mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an için sorunlar çok az ve kullanımı engellemiyor. Siyah ekran alabilirsiniz. Sonuçta yeni bir işletim sistemi. Size kalmış.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Ekim 2021 #4 Sorunları bayağı azalttılar. Sadece kilit ekranında arka planı Resim yaparsanız siyah oluyor.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 6 Ekim 2021 #5 Açıkçası bekliyorum yeni çıktı, bazı sorunları var çözümleri fazla olsun diye bekliyorum.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #6 Ben kefilim. Geç, mis gibi. Sorun yok denecek kadar az.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.540 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Ekim 2021 #7 Turkish Delight dedi: Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Sıkıntıları var mı, mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Insider'den tam sürüme geçtim Insider'de bile sorunlar azdı tam sürümde sorun neredeyse yoktur ve arayüz çok güzel geçecek isen temiz kurulum yap bence.
Turkish Delight dedi: Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Sıkıntıları var mı, mavi ekran alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Insider'den tam sürüme geçtim Insider'de bile sorunlar azdı tam sürümde sorun neredeyse yoktur ve arayüz çok güzel geçecek isen temiz kurulum yap bence.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #8 Şimdi fark ettim, deneyebilir misiniz? Görev çubuğunda açık olan bir uygulamaya aynı anda sağ ve sol Click yapıldığında Explorer çöküyor.
Şimdi fark ettim, deneyebilir misiniz? Görev çubuğunda açık olan bir uygulamaya aynı anda sağ ve sol Click yapıldığında Explorer çöküyor.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Ekim 2021 #9 FazliBasturk dedi: Şimdi fark ettim, deneyebilir misiniz? Görev çubuğunda açık olan bir uygulamaya aynı anda sağ ve sol Click yapıldığında Explorer çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir hata yok, Insider için mi söylüyorsunuz?
FazliBasturk dedi: Şimdi fark ettim, deneyebilir misiniz? Görev çubuğunda açık olan bir uygulamaya aynı anda sağ ve sol Click yapıldığında Explorer çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir hata yok, Insider için mi söylüyorsunuz?
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #10 Windows 11 Bükücü dedi: Ben de öyle bir hata yok, Insider için mi söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Insider son sürümdeyim ve bende böyle oluyor, genel bir sorun mu yoksa banamı özel onu merak etmiştim.
Windows 11 Bükücü dedi: Ben de öyle bir hata yok, Insider için mi söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Insider son sürümdeyim ve bende böyle oluyor, genel bir sorun mu yoksa banamı özel onu merak etmiştim.