F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım?
Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.660 Makaleler 49 Çözümler 12 14 Temmuz 2024 #2 Kendisi siliyor zaten. Başta da uyarıyor verilerin hepsi silinecek diye. Artı 0 Eksi
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 Feath7800 dedi: Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISO yazdırırken biçimlendiriyor zaten. O dosyalar silinecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISO yazdırırken biçimlendiriyor zaten. O dosyalar silinecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda522 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #4 Feath7800 dedi: Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi siler fakat sen silerek başla sorun çıkabilir. Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Ancak flash belleğin içinde başka dosyalar da var. Windows 11 kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi siler fakat sen silerek başla sorun çıkabilir.