Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.053 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 16 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, Windows 11 ISO indirdim, Rufus'la yazdırdım. BIOS'tan boot option 1'i UEFI olan USB yaptım. Ama boot olurken Windows 10 açılıyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Arkadaşlar, Windows 11 ISO indirdim, Rufus'la yazdırdım. BIOS'tan boot option 1'i UEFI olan USB yaptım. Ama boot olurken Windows 10 açılıyor. Yardım edin.
Çözüm Sxinar 16 Ocak 2024 Fueren dedi: Yazdırdığınız zaman üçerisinde setup.exe oluşuyor. Boot ederken zaten setup.exe yi çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Setup.exe çalıştırınca sıfırdan veya verileri koruyarak seçeneği çıkar. Ben USB bellek olmayınca bu yöntem ile yaparım hep.
Fueren dedi: Yazdırdığınız zaman üçerisinde setup.exe oluşuyor. Boot ederken zaten setup.exe yi çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Setup.exe çalıştırınca sıfırdan veya verileri koruyarak seçeneği çıkar. Ben USB bellek olmayınca bu yöntem ile yaparım hep.
KS KS Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.053 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 16 Ocak 2024 #11 Silinen üye dedi: Evet yüklenmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Fueren dedi: Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz yüklendi hocam kullanıyorum şu anda. Son düzenleme: 16 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet yüklenmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Fueren dedi: Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz yüklendi hocam kullanıyorum şu anda.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.408 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #12 Fueren dedi: Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Sorunsuz yüklendi hocam kullanıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Tamamdır yüklenirse haber vereceğim. Sorunsuz yüklendi hocam kullanıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.