Windows 11 yüklemeli miyim?

• Konuyu başlatan waps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 6.026

waps

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM

İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64
Merhaba sayın forum sakinleri, bugün sizlere yeni çıkmış olan Windows 11 ile ilgili danışacağım.

Öncelikle, Windows 11'e geçmeli miyim? Yeni çıktığı için hata ve buglar elbette olacaktır fakat bunlar büyük bir sorun yaratır mı?

İkinci olarak, yüklememi tavsiye ederseniz nasıl yüklemeliyim? (temiz kurulum en mantıklı gibi duruyor ama şu anda önemli verilerim ve yüksek boyutlu oyunlar var bu bilgisayarda.)

Bu arada sistemim:

Lenovo Ideapad Gaming 3
AMD Ryzen 4800H with Radeon Graphics.
16 GB RAM.
NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.
TPM 2.0: Açık.
Secure Boot: Açık.

(Eğer daha fazla bilgi gerekiyorsa lütfen söyleyin...)

Merhaba sayın forum sakinleri, bugün sizlere yeni çıkmış olan Windows 11 ile ilgili danışacağım.

Öncelikle, Windows 11'e geçmeli miyim? Yeni çıktığı için hata ve buglar elbette olacaktır fakat bunlar büyük bir sorun yaratır mı?

İkinci olarak, yüklememi tavsiye ederseniz nasıl yüklemeliyim? (temiz kurulum en mantıklı gibi duruyor ama şu anda önemli verilerim ve yüksek boyutlu oyunlar var bu bilgisayarda.)

Bu arada sistemim:

Lenovo Ideapad Gaming 3
AMD Ryzen 4800H with Radeon Graphics.
16 GB RAM.
NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.
TPM 2.0: Açık.
Secure Boot: Açık.

(Eğer daha fazla bilgi gerekiyorsa lütfen söyleyin...)

Bence kur ben bilgisayarımda performans artışı gördüm.

Arkadaşlarım teker teker screenshot'lar atıyor, videolar atıyor hatta test etmem için evlerine davet ediyorlar. :D

Çok beğenmişler sanırım. Hiçbir sıkıntısını duymadım.

Sisteminiz güzele benziyor geçin bence hem çok da bug yok sadece tasarımsal birkaç tane sorun o kadar.

Temiz Kurulum öneririm bu arada yükseltme yapınca sorun çıkma olasılığı yüksek.
-----------------------
Önemli verilerinizi Google Drive / Onedrive gibi yerlere veya harici bir diske kaydedin ki sonradan da erişebilesiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı