CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 5 Ekim 2025 #1 Hiçbir şekilde Windows 11'e format atamıyorum. %56'dayken bu hatayı alıyorum. Rica ediyorum yardımcı olur musunuz?
Hiçbir şekilde Windows 11'e format atamıyorum. %56'dayken bu hatayı alıyorum. Rica ediyorum yardımcı olur musunuz?
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 133 Çözümler 3 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Çözüm çok kolay. Flash belleği biçimlendirin (UEFI NTFS olarak bölünmüşse onu disk yönetiminden silin) temiz ISO indirip Rufus ile yazdırın. Artı 0 Eksi
Çözüm çok kolay. Flash belleği biçimlendirin (UEFI NTFS olarak bölünmüşse onu disk yönetiminden silin) temiz ISO indirip Rufus ile yazdırın.
KS KS CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 5 Ekim 2025 #3 TechnoWin24 dedi: Çözüm çok kolay. Flash belleği biçimlendirin (UEFI NTFS olarak bölünmüşse onu disk yönetiminden silin) temiz ISO indirip Rufus ile yazdırın. Genişletmek için tıkla... Hocam basit demişsiniz ama format esnasında diskleri temizledim. Bu hatayı alabileceğimi bilemeyerek oldu her şey. Masaüstüne ulaşamıyorum yani silindi her şey. Zaten bu hatayı da %56 sonra alıyorum. Artı 0 Eksi
TechnoWin24 dedi: Çözüm çok kolay. Flash belleği biçimlendirin (UEFI NTFS olarak bölünmüşse onu disk yönetiminden silin) temiz ISO indirip Rufus ile yazdırın. Genişletmek için tıkla... Hocam basit demişsiniz ama format esnasında diskleri temizledim. Bu hatayı alabileceğimi bilemeyerek oldu her şey. Masaüstüne ulaşamıyorum yani silindi her şey. Zaten bu hatayı da %56 sonra alıyorum.
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 133 Çözümler 3 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #4 Başka bir bilgisayar felan yok mu ödünç alabilieceğin? yoksa internet cafelerde de disk hazırlarsın başka çözüm yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Başka bir bilgisayar felan yok mu ödünç alabilieceğin? yoksa internet cafelerde de disk hazırlarsın başka çözüm yok.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.769 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 5 Ekim 2025 #5 @TechnoWin24 'ün dediği gibi temiz bir ISO yazdırın tekrardan bir internet kafede falan. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.991 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 CyberNexus dedi: Hiçbir şekilde Windows 11'e format atamıyorum. %56'dayken bu hatayı alıyorum. Rica ediyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2583614 Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını bir kaç kez yaşadım ve bununla ilgili bir çok kullanıcı sorun yaşıyor. Öncelikle hangi sürüm ile deniyorsun ? 25H2 mi ? Artı 0 Eksi
CyberNexus dedi: Hiçbir şekilde Windows 11'e format atamıyorum. %56'dayken bu hatayı alıyorum. Rica ediyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2583614 Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını bir kaç kez yaşadım ve bununla ilgili bir çok kullanıcı sorun yaşıyor. Öncelikle hangi sürüm ile deniyorsun ? 25H2 mi ?