Windows 11 yüklemesi başarısız oldu

Chawen

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
Z490
Bilgisayarımda Windows 11 vardı virüs bulaştığı için Rufus kullandığım USB ile format atayım dedim ama format atarken “windows 11 yüklemesi başarısız oldu” mesajı geldi ne yapabilirim?

Bütün dosyaları sıfırladınız mı?

Eğer Rufus kısmına iptal oluyorsa flash içerindeki her şeyi silerek yeniden temiz bir kurulum yapın. Resim atabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim Windows 11 kurulum ekranında dosya ayrıştırma kısmında Önyükleme ve Update için 500 MB'lık bir yer bırakmalısınız.

Teknik olarak USB'deki winpe ortamında Rufus tekrar çalıştırabilirsiniz. Yanılmıyorsam 3 USB gerekli, biri kurtarma ISO'sunu barındıran USB. Biri Rufus ve Windows 11 ISO. Diğeri de Windows 11 ISO'sunu yazdiracaginiz USB.

Nasıl yapıldığı konusuna gelince.
1. USB: A
2. USB: B
3. USB: C

A, Windows kurtarma medyası olan USB. B'ye Rufus ve Windows 11 ISO'su atılır, telefon daha rahat olabilir OTG kablonuz varsa. C, C ise yeni Windows kurtarma medyasının oluşturulacağı USB.

Eğer Rufus kısmına iptal oluyorsa flash içerindeki her şeyi silerek yeniden temiz bir kurulum yapın. Resim atabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim Windows 11 kurulum ekranında dosya ayrıştırma kısmında önyükleme ve Update için 500 MB'lık bir yer bırakmalısınız.

Resim atamıyorum telefonda olduğum için. Kurulumu başlatıyorum %30 %40 arasında “windows 11 yüklemesi başarısız oldu” kutucuğu geliyor.

Format esnasında geliyor mesaj öncesinde değil.

Teknik olarak USB'deki winpe ortamında Rufus tekrar çalıştırabilirsiniz. Yanılmıyorsam 3 USB gerekli, biri kurtarma ISO'sunu barındıran USB. Biri Rufus ve Windows 11 ISO. Diğeri de Windows 11 ISO'sunu yazdiracaginiz USB.

Nasıl yapıldığı konusuna gelince.
1. USB: A
2. USB: B
3. USB: C

A, Windows kurtarma medyası olan USB. B'ye Rufus ve Windows 11 ISO'su atılır, telefon daha rahat olabilir OTG kablonuz varsa. C, C ise yeni Windows kurtarma medyasının oluşturulacağı USB.

Başka bilgisayardan şimdi tekrar kuracağım USB'yi.

Anakart ayarlarından dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı