Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 14 Eylül 2022 #11 Kalmaya falan çalışma 11 ve 12. nesil işlemcilerde tam performans için Windows 11 şart.
Hakoye Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 101 Yer Çanakkale 14 Eylül 2022 #12 11'le 10 zaten aynı nasıl 11 şart oluyor? Anna Sviatoslavovna dedi: Kalmaya falan çalışma 11 ve 12. nesil işlemcilerde tam performans için Windows 11 şart. Genişletmek için tıkla...
11'le 10 zaten aynı nasıl 11 şart oluyor? Anna Sviatoslavovna dedi: Kalmaya falan çalışma 11 ve 12. nesil işlemcilerde tam performans için Windows 11 şart. Genişletmek için tıkla...
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 14 Eylül 2022 #13 Oyun oynayacaksan Windows 10 ile devam et.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 14 Eylül 2022 #14 Hakoye dedi: 11'le 10 zaten aynı nasıl 11 şart oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hakoye dedi: 11'le 10 zaten aynı nasıl 11 şart oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hakoye Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 101 Yer Çanakkale 14 Eylül 2022 #15 Anna Sviatoslavovna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki.
Anna Sviatoslavovna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 15 Eylül 2022 #16 Ben kurmuştum şahsen 10 varken 11 kullanmak için bile sebep görmüyorum nasıl olsa programlar 10 da çalışıyor ve çalışmaya devam edecek.
Ben kurmuştum şahsen 10 varken 11 kullanmak için bile sebep görmüyorum nasıl olsa programlar 10 da çalışıyor ve çalışmaya devam edecek.